Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Το σύστημα εξύφανε σατανικό σχέδιο!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για το πώς τα…κανόνισε πάλι όλα ο Ολυμπιακός.
Είναι πια ξεκάθαρο φίλοι μου. Το σύστημα που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πίσω από το οποίο είναι ο Ολυμπιακός κι ο πρόεδρός του, εξύφαναν άλλο ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να βοηθηθεί ο Ολυμπιακός στη μάχη για το πρωτάθλημα.
ADVERTISEMENT
Κατά πρώτον, κανόνισε, το…σύστημα, κι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το περασμένο Σαββατοκύριακο 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, άρα και το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.
Βλέπετε ο Ολυμπιακός ήταν σε κακή κατάσταση, μετά τις ήττες από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε-ενώ ο ΠΑΟΚ…πέταγε με δύο ήττες από Καλαμαριά και Γκινγκάμπ στα τρία τελευταία παιχνίδια του (στο άλλο νίκησε τον ΟΦΗ στην Τούμπα). Επίσης ο Ολυμπιακός είχε και πέντε τραυματίες, ενώ ο ΠΑΟΚ κανένα-πλην των Περέϊρα, Μαντούρο, Τζαβέλλα και Κωνσταντινίδη.
Κατά δεύτερον, κανόνισε τώρα κι ορίστηκε η 6η αγωνιστική αρχές Δεκέμβρη, όπως ακριβώς τον συνέφερε. Έτσι θα παίξει με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν το Ατλέτικο-Ολυμπιακός και μία εβδομάδα πριν από το Ολυμπιακός-Μάλμε. Μιλάμε για πρόγραμμα...λουκούμι!
Είναι σαφέστατο πια ότι όλα έγιναν όπως τα ήθελε ο Ολυμπιακός.
Στα σοβαρά τώρα, δηλαδή θα έπρεπε να αλλάξει όλη η ροή της σεζόν και δη πεντακάθαρα εις βάρος του Ολυμπιακού κι άρα υπέρ των αντιπάλων του, επειδή λήφθηκε μία κυβερνητική απόφαση, σωστή η, λάθος δεν έχει σημασία; Όμως, ήταν μία απόφαση που πάρθηκε για συμβολικούς λόγους, μετά από ένα τέτοιο μεγάλο θέμα, όπως ο θάνατος ενός φίλαθλου. Άρα, απολύτως σεβαστή. Έτερον εκάτερον, όμως.
Αν συνεχίζονταν το πρωτάθλημα όπως το ήθελε ο ΠΑΟΚ, έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίξει Σάββατο με ΠΑΟΚ και Τετάρτη με Γιουβέντους (!), αλλά να παίξει ο Ολυμπιακός και μέσα σε μία εβδομάδα με ΠΑΟ μέσα, Γιουβέντους έξω, Αστέρα έξω! Δηλαδή, να αλλοιώνονταν όλη η σειρά των αγώνων του πρωταθλήματος, επειδή το ήθελαν  ο ΠΑΟΚ. Κι ο Παναθηναϊκός.
Διότι, αν δεν πήγαινε εμβόλιμη η 6η αγωνιστική, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνονταν τέσσερις ημέρες πριν το ΠΣΒ-Παναθηναϊκός. Ενώ τώρα που το πρωτάθλημα θα πάει ως είχε από την αρχή, από την κλήρωση του προγράμματος, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνει τρεις ημέρες μετά το ΠΣΒ-Παναθηναϊκός…
Συγνώμη κιόλας, αλλά όπως είχε πει κια μια ψυχή, «δεν θα κάτσουμε και να την φάμε»…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: