Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αφελάι: «Θείο δώρο»

Ευτυχής που αγωνίζεται ξανά σε υψηλό επίπεδο απαλλαγμένος από τραυματισμούς δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Τι είπε για τον Ολυμπιακό.

Αφελάι: «Θείο δώρο»
Μετά από κάποια δύσκολα χρόνια λόγω τραυματισμών, ο Ιμπραΐμ Αφελάι νιώθει και πάλι δυνατός και τυχερός που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

«Είναι ένα θείο δώρο για μένα που κάνω και πάλι αυτό που αγαπώ. Νιώθω τυχερός, αν και μακάρι να μην χρειαζόταν να περάσω αυτόν τον τραυματισμό για να το διαπιστώσω. Πλέον νιώθω πολύ καλά, παίζω σε πολλά ματς στο υψηλότερο επίπεδο και ο τραυματισμός μου μοιάζει πολύ μακρινός», δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο.

«Ο πολύς κόσμος βλέπει μόνο τη συμμετοχή στο Champions League, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά την αποθεραπεία μου, προπονούμουν κανονικά στην Μπαρτσελόνα, δίπλα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου και αυτό σίγουρα με βοήθησε να φτάσω στο επίπεδο που ήθελα», πρόσθεσε.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό και το ρόλο του στην ομάδα είπε: «Δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω ποτέ σταρ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα από την οποία πωλήθηκαν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι και τώρα έχει ένα μείγμα ξένων και νεαρών παικτών».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: