Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Η αγάπη σας είναι μεγάλη!»

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο παππούς του μικρού Παντελή, η οικογένεια Κυριακίδη ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και όλους όσους έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής και έχουν βρεθεί στο πλευρό του νεαρού αθλητή.

Ο Παντελής που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του. Με αφορμή λοιπόν την πρωτοβουλία που πήραν οι ποδοσφαιριστές (παρέδωσαν επιταγή 15.000 ευρώ) η οικογένειά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι οικογένειες Κυριακίδη-Νικητίδη θέλουν να ευχαριστήσουν με όλη τους την καρδιά όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Παντελή Κυριακίδη. Οι προσπάθειες όλων αυτών των αγνών φιλάθλων, συλλόγων και μικρών παιδιών να βοηθήσουν όσο μπορούν για να πάει καλύτερα ο Παντελής είναι συγκινητική! Δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε σαν οικογένεια παρά να τους ευγνωμονούμε!

Ο μεγάλος μας σύλλογος ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα μας πάνω από πέντε χρόνια σε όλες αυτές τις δύσκολες ώρες στην Λάρισα και τώρα στην Θεσσαλονίκη με πρόσφατη την οικονομική βοήθεια των 15.000 ευρώ από τους παίκτες και με πολλές άλλες βοήθειες έδειξε την αγάπη του για το μικρό αετόπουλο που πληγώθηκε πολύ.

Ευχόμαστε στον σύλλογο και σε όλους τους παίκτες των ομάδων του ΠΑΟΚ καλή χρονιά με πρωταθλήματα! Δεν ξεχνάμε και την μεγάλη βοήθεια από αγνούς φιλάθλους των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Η αγάπη σας είναι μεγάλη και σας ευχαριστώ! Ο παππούς Παντελής Νικητίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: