Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Φαλκάο: «Να μείνω για χρόνια στη Μαν. Γιουνάιτεντ»

Ευγνώμων στη Μαν. Γιουνάιτεντ που πόνταρε πάνω του δήλωσε ο Φαλκάο εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα για χρόνια.

Φαλκάο: «Να μείνω για χρόνια στη Μαν. Γιουνάιτεντ»
Ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο και θέλει από δανεικός στη Μαν. Γιουνάιτεντ να γίνει… αγύριστος. Ο Κολομβιανός φορ, που δόθηκε από τη Μονακό στους «κόκκινους διαβόλους», νιώθει ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η νέα του ομάδα αν και προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που ρίσκαρε με την απόκτησή μου όταν ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Ήταν μια άσχημη χρονιά για εμένα και όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσα έγιναν με τον τραυματισμό μου με επηρέασαν, αλλά με βοήθησαν κιόλας να ωριμάσω σαν άνθρωπος. Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο για να είμαι εντάξει, αλλά νιώθω άνετα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Φαλκάο.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, δήλωσε: «Όταν σκέφτομαι το μέλλον και κάνω τα σχέδιά μου βλέπω ότι θέλω να μείνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα χρόνια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: