Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τον έκανε να… κλάψει ο Φέντερερ!! (video)

Αυτό είναι το τένις. Αυτός είναι ο βασιλιάς, Φέντερερ. Να σώζει 5 match point(!) και να παίρνει την πρόκριση απέναντι στον Λεονάρντο Μάγιερ, ο οποίος… έκλαψε απ ‘τον τρόπο που έχασε τέτοια νίκη!

Τον έκανε να… κλάψει ο Φέντερερ! (video)
Το μότο λέει «we love this game» και αναφέρεται στο μπάσκετ. Εμείς το… κλέβουμε για χάρη του τένις, που χάρισε ακόμα μια σπουδαία στιγμή!

Την ώρα λοιπόν που ο Λεονάρντο Μάγιερ έκανε τον αγώνα της… ζωής του για να αποκλείσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο βασιλιάς δεν λύγισε! Διότι σώζοντας συνολικά 5 match point(!), εκ των οποίων κάποια με μπόλικη δόση τύχης, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά στην Σανγκάη (με 2-1 σετ, 7-5, 3-6, 7-6).



Και με τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη του, με εξαιρετική λόμπα που δεν την φοβήθηκε παρά το κρίσιμο της κατάστασης, ανάγκασε τον ηττημένο Αργεντινό να κλάψει -κυριολεκτικά-, συνειδητοποιώντας πως έχασε μια μοναδική ευκαιρία για το «μπαμ».

Και την ίδια στιγμή, ο μεγάλος Ελβετός ύψωνε τα χέρια του, ξέροντας πλέον πως μετά το νέο αποκλεισμό του Ναδάλ (έχασε νωρίτερα απ’ τον Λόπεθ με straight sets, δείχνοντας εμφανώς ανέτοιμος) απ’ την επόμενη Δευτέρα ανεβαίνει ξανά στο νούμερο δύο του κόσμου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: