Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ράτκοβιτς: «Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»!

Ενθουσιασμένος από τις συνθήκες που βρήκε στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Αντρίγια Ράτκοβιτς. Ο 17χρονος επιθετικός εξέφρασε την ελπίδα να ικανοποίησε την «Ένωση» και να φορέσει τελικά τη φανέλα της.

Ράτκοβιτς: «Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»!
Αν ήταν στο χέρι του Αντρίγια Ράτκοβιτς θα ήταν… από αύριο κιόλας στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός της Γιαβόρ, που δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στην «Ένωση», γύρισε ενθουσιασμένος στην πατρίδα του.

Και μιλώντας στην εφημερίδα «Blic», εξέφρασε την ελπίδα να ικανοποίησε αρκετά την ομάδα, ώστε να υπάρξει τελικά απόφαση για ν’ αποκτηθεί.

«Ήταν πραγματικά μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Οι εντυπώσεις που αποκόμισα από τις μέρες που ήμουν στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικές. Δοκίμασα τις δυνάμεις μου, έδωσε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω ότι θ’ ανταποκρίνεται στα κριτήρια των στελεχών του συλλόγου. Θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα μιας τόσο γνωστής ομάδα επειδή πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στις επιτυχίες της», τόνισε.

Όσο για την ομάδα του, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να τον αποκτήσει, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, Νίκολας Λισάνιν, που σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Ράτκοβιτς είναι όντως ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και έχουμε επίγνωση ότι πήγε σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπου θα μπορούσε να τελειοποιήσει τις ικανότητές του. Πιστεύω ότι οι αρμόδιοι της ΑΕΚ αναγνώρισαν την ποιότητά του και στο τέλος θα καταλήξουμε σε μια λύση συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: