Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα πλάνα του Δέλλα για Αίγιο!!

Πρόθεση του Τραϊανού Δέλλα είναι να παρατάξει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, με το ίδιο ακριβώς σχήμα που είχε χρησιμοποιήσει κόντρα τον Πιερικό. «Ανοιχτό» μόνο του αριστερού μπακ.

Τα πλάνα του Δέλλα για Αίγιο
Όλα δείχνουν ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα με την οποία παρέταξε την ΑΕΚ για 53 λεπτά στην Κατερίνη, στο φιλικό με τον Πιερικό, στην πρεμιέρα της Football League με τον Παναιγιάλειο την προσεχή Κυραική.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη. Ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μπαρμπόσα και Αραβίδης θα είναι πίσω από τους Αραβίδη και Μάρκο Ντούνη.

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο μέχρι πρότινος βασικός Πεταυράκης μπήκε αλλαγή και ο Γροντής πήρε φανέλα βασικού. Πιθανότατα αυτό θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει κάποιες δοκιμές εν όψει του αγώνα στο Αίγιο.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η «Ένωση» να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, με τον Ρόβα ως «κόφτη» και τους Κορδέρο και Ανάλογλου εσωτερικούς μέσους. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο Ντούνης θα μείνει στον πάγκο.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Ντακόλ έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά δεν είναι φαίνεται να είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Μπρέτσεβιτς θεωρείται αμφίβολος. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ μετά από ένα σημείο της προπόνησης ακολούθησε ξανά αποφόρτιση, με πρόγραμμα αερόβιας γυμναστικής. Από την πλευρά τους, οι Σοϊλέδης και Τσεβάς έκαναν ατομικό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: