Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Είναι σύμπτωση;»

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την κλήση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε απολογία για γεγονότα που έγιναν το Μάιο.

«Είναι σύμπτωση;»
Την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε η κλήση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας για γεγονότα που είχαν συμβεί το Μάιο.

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους αφήνουν αιχμές για την ΕΦΙΠ και το τάιμινγκ της κλήσης, όπως και για την «αθώωση» του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κατά το παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί τα κάτωθι γεγονότα/συμπτώσεις με το φίλαθλο κοινό.

Μέσα απ’ αυτά ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος θα αντιληφθεί ότι καταστρατηγούνται οι νόμοι της φυσικής καθώς πλέον έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο όπου σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν παύει να είναι σύμπτωση! Παραμένει σύμπτωση.

Έχουμε και λέμε…

Στις 12 Οκτωβρίου 2013 η ΕΦΙΠ μας ενημερώνει για την ποινή του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου (έξι μήνες στέρηση φιλάθλου ιδιότητας και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους) και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βγάζει μια ανακοίνωση πανηγυρίζοντας για την… τήρηση των νόμων!

Δύο μέρες μετά (14/10/2013) ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμπτωση…

Στις 29 Μαΐου 2014, η αλήθεια… λάμπει και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αθωώνεται από την ΕΦΙΠ για την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει προς την ομάδα μας στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος παρότι την είχε ομολογήσει και δεν την αποκήρυξε ποτέ. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει τόση σημασία όσο το ότι λίγες ώρες αργότερα γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τον 3ο τελικό των πλέι οφ.

Σύμπτωση…

Σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2014 ενημερωνόμαστε για τη νέα κλήση του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ με αφορμή γεγονότα του… Μαΐου!

Ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει καμία σημασία. Είναι καθαρά συμπτωματικό κι αυτό το γεγονός όπως και η σύνδεσή του με τα προηγούμενα.

Διότι όπως προαναφέραμε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν παύει να είναι σύμπτωση.

Δεν πιστεύουμε ότι διαφωνεί κάποιος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: