Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε πολύ έναν τελικό»

Την ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναγνωρίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος που μίλησε για την πρόκριση επί του ΚΑΟΔ και το τι… ξημερώνει στην ομάδα του.

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε πολύ έναν τελικό»
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Είναι πολύ καλή ομάδα και θυμηθείτε αυτό που σας λέω. Θα δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές ομάδες. Εμείς παίξαμε δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και μέσω της άμυνας βρήκαμε τρόπους να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια. Δημιουργήσαμε μια διαφορά και την κρατήσαμε. Το πιο θετικό ήταν ότι δε χαλαρώσαμε και αυτό πρέπει να το έχουμε όλη τη χρονιά. Είναι πολύ νωρίς, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Και αυτό ευελπιστώ».

Για την πολύ καλή εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Αυτή την περίοδο οι ομάδες ψάχνονται. Το ίδιο και εμείς. Μπορεί σε ένα παιχνίδι να νικήσεις με 20 πόντους και στο επόμενο να χάσεις εσύ με 20 πόντους. Μέχρι να γνωριστούμε οι ομάδες και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο, θα περάσει ένα διάστημα 4-5 αγωνιστικών. Εμείς βλέποντας το παιχνίδι μας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Μπορεί να φαίνεται ότι πήραμε μια εύκολη διαφορά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σε κανονική άμυνα να παίξουμε όπως όταν παίξαμε σε άμυνα που ήταν σε ρευστή κατάσταση. Είχα δει δύο παιχνίδια του ΚΑΟΔ και ήμουν προβληματισμένος γιατί έπαιξε πολύ καλά. Και σήμερα ξεκίνησε να παίξει το ίδιο καλά. Το στυλ του παιχνιδιού δεν του βγήκε και εκεί ήταν το πρόβλημα. Εμείς κάναμε αυτό το καλό παιχνίδι αλλά θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Θέλει ένα χρονικό διάστημα, για να καταλάβει ο κάθε παίκτης τι κάνει μέσα στο γήπεδο».

Για τα συνθήματα για τον τελικό του κυπέλλου:

«Ξέρετε ότι για να συμμετάσχεις στον τελικό Κυπέλλου, να μη βρεις στο δρόμο τους δύο μεγάλους αντιπάλους και να βρεθείς σε καλή μέρα. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε στον τελικό».

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έτοιμη ελληνική ομάδα:

«Άλλο τι φαίνεται σήμερα και άλλο τι θα φανεί αύριο. Το θέμα είναι η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια. Εγώ ήμουν προβληματισμένος όταν είδα την ομάδα της Δράμας. Κρατάω ότι η ομάδα δε χαλάρωσε, έδειξε διάθεση μέσα στο γήπεδο και ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα. Ελπίζουμε ως το τέλος της σεζόν να είμαστε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: