Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Εμφύλιος» στον Αστέρα με νικητές τους άνδρες!

Σε «οικογενειακό διπλό» που έγινε σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο Αστέρα Τρίπολης, η ανδρική ομάδα κέρδισε με 7-1 την αντίστοιχη ομάδα των νέων (Κ-20) σε αγώνα που είχε διάρκεια δύο 40λεπτων.

«Εμφύλιος» στον Αστέρα με νικητές τους άνδρες
Φιλικό… εκ των έσω πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Η ανδρική ομάδα αντιμετώπισε αυτή της Κ20 στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου.

Οι… μεγάλοι επικράτησαν της ομάδας των Νέων με 7-1σε αγώνα που είχε διάρκεια δύο 40λεπτων.

Οι προπονητές, Στάικος Βεργέτης και Μίλαν Πάβλοβιτς, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Το ευχάριστο για την ανδρική ομάδα ήταν η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη για περίπου είκοσι πέντε λεπτά, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και του Χερόνιμο Μπαράλες που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας ένα γκολ (με πέναλτι) και δημιουργώντας ουσιαστικά το δεύτερο τέρμα.

Πάρα, Μουνάφο συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους και τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ δεν έπαιξαν οι Τιε Μπι και Ρόλε για προληπτικούς λόγους.

Ο Τορμένα έτρεξε για αρκετή ώρα στο χορτάρι και ο Μπαντιμπανγκά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και έκανε ατομικό πρόγραμμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: