Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

“Καρφιά” Σάντος για ΕΠΟ!

santos
Νέα διάσταση στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα έδωσε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ελλάδα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, κάτι που σχολιάστηκε έντονα και προκάλεσε αντιδράσεις.
Μετά από μερικούς μήνες ο Σάντος έρχεται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, λέγοντας πως αυτή η επιλογή δεν ήταν δική του, αλλά της ΕΠΟ!
«Απάντησα και δεν είναι σωστό να μιλάω για αυτό το θέμα. Θέλω όμως να πω κάτι… Έγραψαν πολλά και διαφορετικά πράγματα για την ιστορία αυτή που δεν γύρισα. Από την ομάδα κάποιοι δεν είπαν την αλήθεια δεν θέλω να πω πολλά αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι δεν ήταν δική μου ευθύνη ότι έγινε μετά το Μουντιάλ.
 Έκανα ότι μου είπανε και ότι είχαν προγραμματίσει, πήρα τα εισιτήρια για ένα αεροπλάνο που δεν είχα κάνει καμία κράτηση εγώ. Εγώ πήρα ένα αεροπλάνο με τα εισιτήρια που μου αγοράσανε από την ΕΠΟ», δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ ο Πορτογάλος προπονητής.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: