Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ώρα για… έργα!

Χωρίς λόγια, αλλά με πολλά προβλήματα και τελευταίο αυτό του Τοροσίδη αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής για το Ελσίνκι, όπου το Σάββατο δίνει κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ώρα για… έργα
Προβληματισμένη από τους πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, χωρίς δηλώσεις στο αεροδρόμιο, αλλά αποφασισμένη για πράξεις και μια νέα αρχή στα προκριματικά του Euro 2016 αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής για το Ελσίνκι. Εκεί το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Φινλανδία θα διεκδικήσει τη νίκη, που θα περιορίσει τη ζημιά της ήττας-σοκ από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών, αλλά και ταυτόχρονα θα επαναφέρει την ηρεμία που-κακά τα ψέματα-φάνηκε να κλονίστηκε τον τελευταίο μήνα.

Το έργο της «γαλανόλευκης» πέρα από τον αξιόμαχο αντίπαλο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (αναμένονται θερμοκρασίες 5-7 βαθμών την ώρα του αγώνα) δυσχεραίνουν και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Το τελευταίο έχει να κάνει με τον Βασίλη Τοροσίδη, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, έκανε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι. Αν λείψει και ο «Τόρο», μετά τους Χολέμπας, Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, οι λύσεις για τον Κλαούντιο Ρανιέρι θα περιοριστούν αρκετά, ειδικά για τα άκρα της άμυνας. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα υπάρχουν για τη διαθεσιμότητα του δεξιού μπακ της Ρόμα μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Πάντως ακολούθησε την αποστολή, όπως και ο Κώστας Μανωλάς που έκανε ατομικό πρόγραμμα επειδή έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Στο πλευρό της Εθνικής θα βρίσκονται περισσότεροι από 1.000 Έλληνες φίλαθλοι, από το Ελσίνκι αλλά και τις γύρω σκανδιναβικές χώρες όπου υπάρχει μεγάλη παρουσία ομογενών και όχι μόνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: