Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι οχτώ "πληγές" της Άρσεναλ!!

O Aρσέν Βενγκέρ μετρά τις... πληγές του, αφού βλέπει τις βασικές του επιλογές να ακολουθούν πρόγραμμα... αποθεραπείας! Οχτώ παίκτες των Λονδρέζων στα πιτς!
Πόσο να αντέξει τα... χτυπήματα της μοίρας ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βλέπει τον έναν μετά τον άλλον τους βασικούς του παίκτες να μένουν εκτός δράσης. Τελευταίο... θύμα ο Μεσούτ Οζίλ και μπορεί οι εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές, ωστόσο δεν παύει να είναι μια πολύ σημαντική μονάδα. «Η θεραπεία θα είναι συντηρητική και θα μείνει πιθανότατα εκτός δράσης 10-12 εβδομάδες» η ανακοίνωση του ιατρικού τιμ της ομάδας. Ο Οζίλ τέθηκε εκτός πλάνων και η μεσαία γραμμή της Αρσεναλ υπέστη ακόμα μια απώλεια. Εκτός μάχης ο Αρτέτα, ο Ράμσεϊ, αλλά και το «πουλέν» του Βενγκέρ, Γκαμπρί. Παράλληλα, ο Γουόλκοτ δεν υπολογίζεται, όπως και οι Ζιρού, Σανόγκο, Ντεμπισί...
ADVERTISEMENT
Πάμε να δούμε τι συμβαίνει με τον καθένα...
Ο Μεσούτ Oζίλ τραυματίστηκε στο γόνατο και το ιατρικό της Αρσεναλ τόνισε πως θα μπει ξανά σε 12 εβδομάδες!
Ο Μικέλ Αρτέτα τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στο ματς με την Τότεναμ και η επιστροφή του εκτιμάται σε δυο εβδομάδες
Ο Ααρον Ράμσεϊ τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα κόντρα στην Τότεναμ και η επιστροφή του δεν αναμένεται πριν τον Νοέμβρη. 
Μια από τα... ίδια και ο Γιάγια Σανόγκο, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση στο τελευταία δεκαήμερο του Οκτωβρίου
Ο Ματιέ Ντεμπισί χτύπησε άσχημα στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγώνων μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. 
Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν ο μεγάλος άτυχος της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γάλλος έπαθε κάταγμα κνήμης και δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν τον Ιανουάριο. 
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Βενγκέρ στήριζε πολλά πάνω του. Ωστόσο, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον Απρίλιο τον άφησε εκτός για αρκετούς μήνες και η επιστροφή του αναμένεται αρχές Νοέμβρη. 
Θίο Γουόλκοτ: ο Βενγκέρ ευελπιστεί πως θα επιστρέψει μέχρι τέλους του μήνα. Τραυματίστηκε πέρσι τον Γενάρη σε ματς κυπέλλου και έμεινε εκτός δράσης 10 μήνες

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: