Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Ξεμούδιασε» ο ΠΑΣ!

Ισόπαλος, 1-1, ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό απέναντι στην Σκερντεμπέου στους Ζωσιμάδες. Πολλές δοκιμές από τον Γιάννη Πετράκη. Σκόρερ ο Σαπαλίδης.

«Ξεμούδιασε» ο ΠΑΣ
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν έπειτα από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών είχαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, στο φιλικό απέναντι στην Σκερντεμπέου. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στους πρωταθλητές Αλβανίας με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει πολλές δοκιμές σε πρόσωπα.

Σχετικά καλή ήταν η εικόνα των γηπεδούχων, που άνοιξαν το σκόρ στο 69ο λεπτό με τον Σαπαλίδη. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει τη φιλική νίκη, όμως στάθηκε άτυχος στο φινάλε καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89’ έπειτα από σουτ του Αλικάι.

ΠΑΣ: Σωτηρίου (57' Γιαννιώτης), Ντάσιος (73' Τάχιας), Μιχαήλ (46' Ναδάλες), Μπέριος, Χαρίσης (67' Γαρουφαλλιάς), Τσουκαλάς (46' Γιάκος), Κρητικός (46' Ιωάννου-82' Αναστασιάδης), Ακόστα (46' Σαπαλίδης), Μανιάς (58' Νάκος), Σκόνδρας, Αυγενικού (46' Ηλιάδης-88' Πασχάλης).

Σκερντεμπέου: Λαπάντζι (58' Ντίμο), Βανγκέλι, Οσμάνι, Γιασάνικα, Αράπι, Πρόγκνι, Λιλάι, Αλικάι, Αμπάζι, Σούζα, Σέφα (65' Ριμπάι).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: