Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα λένε όλοι στον Άρη!!

Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση όλων των φορέων του Άρη, με βασικό θέμα συζήτησης το αγωνιστικό και στη συνέχεια εκείνο των εκκαθαριστών. Την επόμενη Τρίτη θα παρουσιαστεί η επετειακή φανέλα.

Τα λένε όλοι στον Άρη
Η πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα όλοι οι φορείς του Άρη στα γραφεία της ΚΜΑ.

Εκεί θα παραβρεθούν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Γαλανός, μαζί με τους συνεργάτες του, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών, αλλά και εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Γαλανός, όπως γράφει το «Goal News», αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη των φορέων για τη συνάντηση που είχε με τους δύο εκκαθαριστές της ΠΑΕ. Εκείνο που προκύπτει πως υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων με τους κ.κ. Κλεώπα και Σενέμη, οι οποίοι παρουσιάστηκαν μαζί με τους δικηγόρους τους.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα του ιματισμού της ομάδας, καθώς μετά την αποχώρηση της Macron, οι διοικούντες έχουν επαφές με άλλες εταιρείες και στα πλάνα τους είναι να δημιουργηθεί μία επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: