Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα ‘μπλεξε ο Ρανιέρι…!

Κλειστά «χαρτιά» κράτησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι και στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής αφού όχι μόνο δεν έδειξε πλάνο ενδεκάδας, αλλά προτίμησε να βάλει τους διεθνείς να παίξουν «5x5»!

Τα ‘μπλεξε ο Ρανιέρι…
Δεν θέλησε να φανερώσει τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει κόντρα στη Φινλανδία ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός για μια ακόμη ημέρα είδε τους διεθνείς να προπονούνται (με εξαίρεση τον Μανωλά), αλλά προτίμησε να κρατήσει τις σκέψεις του (και τις επιλογές του, εφόσον αυτές έχουν γίνει) για τον εαυτό του.

Κατά συνέπεια, στη διάρκεια μιας ώρας και είκοσι λεπτών προπόνηση που πραγματοποιήθηκε δεν υπήρξε δίτερμα, αλλά κυρίως ασκήσεις κατοχής μπάλας, ενώ στη συνέχεια ο Ρανιέρι το… μπέρδεψε ακόμη περισσότερο το πράγμα χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές (οι τερματοφύλακες έκαναν τα… δικά τους την ίδια ώρα) σε τέσσερις ομάδες των πέντε ατόμων που απλώθηκαν σε διάφορα σημεία του γηπέδου κι έπαιξαν μεταξύ τους.

Ακόμη μία προπόνηση είναι προγραμματισμένη επί ελληνικού εδάφους για το πρωί της Πέμπτης, ενώ μερικές ώρες αργότερα η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει με αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Φινλανδία όπου θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στα προκριματικά του Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: