Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι 11 καλύτεροι Αγγλοι στο Νησί!

Ποιοι είναι μέχρι τώρα οι γηγενείς που εντυπωσιάζουν στα αγγλικά γήπεδα; Δείτε στο FourFourTwo την κορυφαία ομάδα... ανά θέση.
1. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ - Τομ Χίτον (Μπέρνλι)
Μπορεί η ομάδα του να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν χρεώνεται σε καμία περίπτωση στον τερματοφύλακα της. Ο 28χρονος keeper έχει μετρήσει ήδη 19 επεμβάσεις και χάρη σε αυτόν οι νεοφώτιστοι έχουν κρατήσει τρία clean sheets κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας και Σάντερλαντ.
ADVERTISEMENT
2. ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ – Ναθάνιελ Κλάιν (Σαουθάμπτον)
Εχει κάνει φοβερό ξεπέταγμα φέτος, με συνέπεια να κληθεί για πρώτη φορά και στην Εθνική Αγγλίας. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ με τις επιθετικές αρετές έχει συμβάλει ώστε οι Αγιοι να μην δεχτούν γκολ σε τρία ματς, ενώ έχει σημειώσει και το νικητήριο γκολ επί της Αρσεναλ στο League Cup.
3. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ – Ράιαν Μπερτράντ (Σαουθάμπτον)
Στην Τσέλσι μπορεί να μην τον πιστεύουν και να τον παραχώρησαν δανεικό, αλλά στο «Σέιντ Μέρις» ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός έχει καταφέρει να κάνει να ξεχάσουν τον Λουκ Σο. Εχει ήδη ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να μην δεχτεί γκολ σε τρία παιχνίδια.
4. ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ – Κρεγκ Ντόουσον (Γουέστ Μπρομ)
Πέρσι μπορεί να μην έπαιξε πολύ, αλλά φέτος κάνει τη διαφορά. Στα 24 του ο Ντόουσον που του αρέσει να προωθείται (ένα γκολ), αποτελεί το κλειδί στην προσπάθεια της Μπρομ να μην δέχεται γκολ (3 clean sheets).
5. ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ – Ερικ Ντάιερ (Τότεναμ)
Από το πουθενά (ακαδημίες Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), μετακόμισε φέτος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν και έγινε με το καλημέρα βασικός. Μάλιστα την είσοδο του στο αγγλικό ποδόσφαιρο την έκανε, σκοράροντας διαδοχικά γκολ, ενώ με αυτόν οι Σπερς δεν έχουν δεχτεί γκολ σε τρία ματς.
6. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ – Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ)
Οταν αποκτήθηκε το 2011 από τη Σάντερλαντ, δέχτηκε τεράστια κριτική ως ανεπαρκής. Πέρσι απέδειξε ότι αυτό δεν ισχύει και φέτος σταδιακά εξελίσσεται σε ηγέτη των Κόκκινων. Τα κάνει όλα και συμφέρει μέσα στο γήπεδο. Κόβει, μοιράζει (3 ασίστ), σκοράρει (1 γκολ) και βρίσκεται παντού. Απλά εκπληκτικός.
7. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ - Φρανκ Λάμπαρντ (Μάντσεστερ Σίτι)
Εχει τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτή την 11άδα, αλλά στα έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις που έχει παίξει με τη Σίτι, αποδεικνύει ότι ακόμα το έχει. Ειδικά με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην αγαπημένη του Τσέλσι, ο 36χρονος μέσος που όποτε μαπίνει αλλαγή, επηρεάζει θετικά το παιχνίδι των Πολιτών, έγινε και πάλι το κεντρικό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Γηραιάς Αλβιώνας.
8. ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ - Στιούαρτ Ντάουνινγκ (Γουέστ Χαμ)
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτή την 11άδα, αλλά ο 30χρονος μέσος το αξίζει 100%. Η μετατόπιση του από τα πλάγια στην κορυφή του ρόμβου στη μεσαία γραμμή τον έχει απογειώσει. Εκτός από τις τρεις ασίστ και το ένα γκολ του έχει πιστωθεί ότι από τα πόδια του ξεκινούν οι περισσότερες φάσεις στην Premier League.
9. ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ - Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ)
Η Λίβερπουλ σε σχέση με πέρσι μπορεί να μην είναι το ίδιο καλή εξαιτίας και της πώλησης του Λουίς Σουάρες, αλλά η εξέλιξη του 19χρονου ταλαντούχου πιτσιρικά εξακολουθεί να κάνει μπαμ. Με τρία γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του, είναι έτοιμος να ανταμειφθεί με νέο σούπερ συμβόλαιο.
10. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ - Ντάνι Γουέλμπεκ (Αρσεναλ)
Η αλήθεια είναι ότι στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόλις μία φορά. Ωστόσο, είναι η συνολική εικόνα του 23χρονου φορ από τότε που μετακόμισε στο Λονδίνο που τον φέρνει σε αυτή την 11άδα. Ειδικά το χατ τρικ του στο
11. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ - Σαΐντο Μπεραΐνο (Γουέστ Μπρομ)
Εχει κάνει από πέρσι αίσθηση, αλλά φέτος κάνει θαύματα. Ο 21χρονος επιθετικός μετράει ήδη οκτώ γκολ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ακόμα δύο με τις Ελπίδες της Αγγλίας. Οπου να 'ναι θα έρθει και η κλήση στην Ανδρών.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: