Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στο επίκεντρο ο Σιόβας!!

Αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ μετράει ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο. Η εμψύχωση από τον Σάββα Θεοδωρίδη στον διεθνή στόπερ. Τι γίνεται με τον Άλαν Πουλίδο.

Στο επίκεντρο ο Σιόβας
Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ύστερα από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, και όπως έχουμε αναφέρει το ενδιαφέρον είναι στο μέτωπο των τραυματιών.

Ο Φουστέρ και ο Μπενίτες αναμένεται να ξεκινήσουν να γυμνάζονται κανονικά από την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπολογίζονται για τους αγώνες με Εργοτέλη και Γιουβέντους. Από την πλευρά τους, ο Γκαζαριάν είναι έτοιμος και ο Ντοσεβί χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Όσον αφορά τώρα τον Σιόβα, ο διεθνής στόπερ ξεκίνησε τρέξιμο και όλοι περιμένουν την επιστροφή του, αφού μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα και με το ύψος του στο ψηλό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».

Κοντά στον 26χρονο παίκτη είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος προσπαθεί να τον εμψυχώσει και να του δώσει δύναμη στη νέα προσπάθειά του να επιστρέψει δυνατός και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όλα δείχνουν ότι ο Σιόβας θα επιστρέψει μετά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη (στις 22 του μήνα).

Τι γίνεται με τον Πουλίδο

Για άλλη μία μέρα συνεχίστηκαν τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τη διαμάχη του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες, τα οποία ανέφεραν ότι ο διεθνής φορ θα μπορέσει να παίξει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Ωστόσο, η «Azteca Deportes Noreste» υποστήριζε ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει μιλήσει και με τη Γαλατασαράι, παρότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Όλοι πλέον περιμένουν την επικείμενη απόφαση της επιτροπής που ασχολείται με την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι ο Πουλίδο δεν θα δικαιωθεί, αλλά πρόθεσή του είναι να πάει αμέσως σε CAS ή και FIFA και αναμένεται να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: