Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πρίφτης: «Να διαχειριστούμε την κούραση»

Χωρίς… ανάσα, ο Άρης μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ διεκδικεί την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου την Πέμπτη απέναντι στη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Πρίφτης: «Να διαχειριστούμε την κούραση»
Πριν καν συμπληρώσει 48 ώρες ξεκούρασης, ο Άρης μετά τη δύσκολη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (17:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο

«Μετά τη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καλούμαστε κατ’ αρχήν να διαχειριστούμε την κούραση, αφού μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες έρχεται το επόμενο ματς. Η Κηφισιά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες, βαθύ ρόστερ, που έχει δείξει τουλάχιστον από τις φιλικές αναμετρήσεις ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

«Σημαντικό είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, μέσα από την άμυνά μας, να δείξουμε συνέπεια στα ριμπάουντ και να μην υποπέσουμε σε λάθη», πρόσθεσε.

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες, ανάμεσά τους και ο ΛαΜάρκους Ριντ. Αναλυτικά η αποστολή: Τόμας, Γκίκας, Πουλιανίτης, Πάσαλιτς, Μούρτος, Ριντ, Καραθανάσης, Βεζένκοφ, Μανωλόπουλος, Νέιμικ, Σίμτσακ, Χαρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: