Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ένας Ισπανός στο δρόμο της Εθνικής!

Ο Νταβίντ Μπορμπολάν ορίστηκε να διευθύνει το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro. Αρνητική η ελληνική παράδοση. «Οιωνός» για θετικό αποτέλεσμα της Ελλάδας.

Ένας Ισπανός στο δρόμο της Εθνικής
Ένας διαιτητής, που και γουρλής και... γρουσούζης μπορεί να χαρακτηριστεί, θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φινλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016.

Πρόκειται για τον 41χρονο Ανδαλουσιανό, Νταβίντ Μπορμπολάν που θα έχει για βοηθούς τους Κάρλος Ντελ Σέρο και Μάριο Λόπεθ.

Ο Ισπανός ρέφερι έχει διευθύνει τρεις φορές αγώνα ελληνικής ομάδας. Στην εντός έδρας ήττα του Ατρόμητου απ' την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Europa League το 2013 (1-3), στην ήττα του Ολυμπιακού απ' την Σάλκε για τους ομίλους του Champions League το 2012 (1-2) και στο εμφατικό 5-0 των Πειραιωτών επί της αλβανικής Μπέσα.

Πάντως σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Ισπανός δεν έχει ποτέ... άσο! Σε πέντε ματς, έχουν έρθει τρία διπλά και δύο ισοπαλίες, κάτι που... δείχνει πως η παράδοση ευνοεί την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Φινλανδούς, ελπίζοντας πως δεν θα «σπάσει» με εμάς!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: