Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Κάνουν ότι θέλουν οι οργανωμένοι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Γράντας και μίλησε για την κατάσταση στο στρατόπεδο των «Κίτρινων». Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν αλλά και στις παρεμβάσεις του Super 3 μέσα στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχε γίνει μια προσπάθεια και είχα πει και εγώ βοηθήστε την διοίκηση που είχε βάλει την υπογραφή της για να πάει η ομάδα στο σωστό δρόμο. Με πήραν και ο Παπαγεωργίου και ο Ραμπότας να κάνουμε την προσπάθεια αλλά εγώ τους είπα πως ο Super 3 δεν μπήκε στην θέση του. Με επιβολή του Super 3 μπήκε ένας επενδυτής. Ο Χάρης έπρεπε από την πρώτη στιγμή να τα πει αυτά. Οι οργανωμένοι θα βγάλουν σε πλειστηριασμό τον Άρη; Έχουμε γίνει περίγελος σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί πρέπει να κρίνουν ότι εγώ πρέπει να βάζω τόσα, αλλά δεν γίνεται να μπω σε ένα τρυπάκι που θα με κρίνουν οι οπαδοί. Η πράξη έχει δείξει πως δεν μπορείς να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι. Αν το κάνεις θα αρχίσει ο υπόγειος πόλεμος. Αν έχεις τον όχλο απέναντι σου είσαι καταδικασμένος. Αν πήγαινα κόντρα με τον Γαλανό θα τους έδινε πέντε χιλιάρικα και θα με κυνηγούσαν με τις πέτρες. Μπορώ να παλέψω με 5-10 αλλά όχι με τον όχλο.
 Πρέπει να καταλάβει πρώτα ο λαός. Είμαι υπέρ των οργανωμένων, τους χρειάζεται η ομάδα αλλά δεν γίνεται να είναι εναντίον της διοίκησης. Δεν γίνεται να βάζουν βέτο, ή αυτός ή ο άλλος. Πάνε στα γραφεία και διώχνουν όποιον θέλουν. Έδιωξαν τον Παπαγεωργίου επειδή θέλουν τον Γαλανό. Πλέον, ένας υγιής παράγοντας δεν θέλει να ασχοληθεί με τον Άρη. Μετά από αυτά που διαδραματίστηκαν δεν πιστεύω πως μπορεί να αλλάξουν. Η λύση ήταν να αφήσουν την διοίκηση και να ξεκινήσει ο Άρης με νοικοκυραίους. Να βοηθούσαμε και εμείς από πίσω και να αποκτούσε η ομάδα αξιοπρέπεια. Δεν με ενδιαφέρει ο Άρης να βγει στην Β΄ αρκεί να αποκτήσει αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη. Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με διοίκηση αλλά μπορώ να βοηθήσω μια ομάδα σοβαρών ανθρώπων. Αν δεν υπάρχει σοβαρότητα δεν με ενδιαφέρει. Οι σκέψεις μου είναι να βοηθήσω αλλά εγώ θα αποφασίσω πως θα βοηθήσω».
Για το αν υπάρχει λύση:
«Έτσι όπως είναι η κατάσταση δομημένη δεν βλέπω λύση. Υπάρχουν στον Άρη ωραίοι άνθρωποι, μορφωμένοι, με λεφτά που έχουν αποστασιοποιηθεί. Υπάρχουν αξιόλογοι Αρειανοί που μου λένε πως δεν θέλουν να μαλώνουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: