Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μισός αλλά… Ατρόμητος!!

Με πολλά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος για το ματς απέναντι στον Εργοτέλη. Πρόλαβε ο Δημούτσος, εκτός ο Φάμπιο και άλλοι πέντε!

Μισός αλλά… Ατρόμητος
Μπορεί να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα όμως ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ματς απέναντι στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά την προπόνηση της Παρασκευή, όμως από αυτή απουσιάζουν πολλοί παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Φάμπιο που ήταν αμφίβολος, δεν πρόλαβε τελικά και τέθηκε «νοκ-άουτ» μαζί με τους Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Μπρίτο και Κούρο. Σε αυτούς προστίθεται και ο Ταυλαρίδης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Το μοναδικό ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό έρχεται από το μέτωπο του Ελίνι Δημούτσου, οποίος συμπεριλήφθηκε στην 18άδα.

Αναλυτικά: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Αγκουαζί, Λημνιός, Παπασπύρος, Θεολόγου, Κιβρακίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: