Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Όλα στον «αέρα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη στήριξαν τον Γιώργο Γαλανό, κάτι προκαλεί την αντίδραση του Ερασιτέχνη. Αναλυτική παρουσίαση της πρότασής του ετοιμάζει ο Κάλας και όλα είναι ανοιχτά στον σύλλογο.

Όλα στον «αέρα»
Μετά τη χθεσινή στήριξη του SUPER-3 στον Γιώργο Γαλανό, πρόθεση αρκετών μελών του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη του Άρη είναι να παραιτηθούν ακόμα και την ίδια μέρα που θα οριστούν από το Ειρηνοδικείο.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην οδηγήσουν σε γενική συνέλευση τον σύλλογο για να παρθούν εκεί οι αποφάσεις ή τελικά δεν το επιλέξουν και έτσι υπάρξει ένα νέο σχήμα του οποίου θα ηγηθεί ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και θα είναι αυτός που θα τρέξει τις εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Αλεξ Κάλας, λιγοστεύουν οι πιθανότητες να εκφράσει τώρα το ενδιαφέρον του, παρότι φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίαση της πρότασής του.

Όπως γράφει η SportDay, o ομογενής επιχειρηματίας εκτός από την καταβολή συγκεκριμένου ποσού (έχει ήδη δεσμευτεί για 500.000 δολάρια), σκοπεύει να παρουσιάσει και ένα πλάνο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο, τη στελέχωση της ομάδας και την προοπτική επένδυσης όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: