Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Δεν επιτρέπεται να χάνει»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος.
Μίλησε για το παιχνίδι με την Καστοριά, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το πώς βλέπει τα πράγματα τόνισε αρχικά:
«Αυτά που συμβαίνουν στον Άρη και γενικά όλη η κατάσταση με τις συχνές αλλαγές σε θλίβουν και επειδή λείπω δεν ξέρω λεπτομέρειες. Τώρα το τι ακριβώς λεπτομέρειες, το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι δεν μπορώ να το ξέρω».
Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλήτσος προσέθεσε:
«Ο Άρης αποφάσισε να βρίσκεται σ’ αυτήν την κατηγορία, είναι πάρα πολύ εύκολο να βγει. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν έχουν Καρατζιοβαλή και Πόι στο ρόστερ και δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές και θα έπρεπε ο Άρης να κερδίζει 6-0 ή 7-0, μιας και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της κατηγορίας, δεν έχουν παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Όσον αφορά το ότι ο Άρης έχει μεγάλο μπάτζετ σε σχέση με τους αντιπάλους του απάντησε:
«Ο Άρης παίζει στη Θεσσαλονίκη, είτε εντός είτε εκτός και το θέμα είναι η δυναμική. Οι ομάδες της κατηγορίας θέλουν να εκμεταλλευτούν το παιχνίδι με τον Άρη και να βγάλουν τα έσοδα για όλη τη χρονιά. Με προβληματίζει που ο Άρης δεν τις διαλύει αυτές τις ομάδες και δεν δείχνει ότι είναι Άρης και οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι».
Για την κατηγορία της Γ’ Εθνικής υποστήριξε:
«Σ’ αυτή τη κατηγορία παίζουν συνοικιακές ομάδες και στο παιχνίδι με το Αγιονέρι οι παίκτες του Αγιονερίου στο δεύτερο μέρος πάθαιναν κράμπες και τελικά ο Άρης πήρε τη νίκη στο 82’. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν πήγε στο Πράβετς και καμία από αυτές δεν έκανε διπλές προπονήσεις. Η κατηγορία είναι ερασιτεχνική και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Γ’ Εθνική και πλέον παίζεις με όποιους να ναι. Πιστεύω πως παίκτες σαν τον Καρατζιοβαλή σ’ αυτή την κατηγορία είναι πολυτέλεια. Δηλαδή άμα έχεις έναν κακό τερματοφύλακα, μπορεί να φας στην πρώτη φάση, αλλά αυτός εμπνέει εμπιστοσύνη. Π.χ. ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με τη Γιουβέντους χάρη στον τερματοφύλακά του».
Τέλος για το παιχνίδι με την Καστοριά κατέληξε:
«Το είδα το πρώτο παιχνίδι και είναι πολύ υποδεέστερη του Άρη. Απλώς ο Άρης δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες ελπίζουν. Δεν επιτρέπεται ο Άρης να χάνει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: