Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Κάνουμε τους… διαιτητές»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε εκπρόσωπος του Super 3 και απάντησε στα όσα δήλωσε 0 Λάμπρος Γράντας στο ραδιόφωνο του Arena.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«H κατάσταση στον Άρη έχει ξεφύγει. Υπάρχει ένας άνθρωπος ήταν ο μόνος που έκανε πρόταση για να αναλάβει τον Άρη. Υπήρχαν πολλές διαμάχες με τον Α.Σ μέσα στην ομάδα. Ακούμε για την ιστορία του αδερφού του κ. Καλαιτζίδη. Ας υποθέσουμε πως θα έρθει ο κ. Κάλας και έχει τα χρήματα, μετά αν έρθει κάποιος με πιο πολλά λεφτά θα αλλάξει ξανά η διοίκηση; Θέλουν να βγάλουν τους συνδεσμίτες κακούς. Εμείς τρέχαμε στα δικαστήρια. Αυτούς που έκαναν όσα έκαναν τόσα χρόνια ποιος τους έδιωξε; Δεν γίνεται ο καθένας να κάνει στα γραφεία ότι θέλει. Ο καθένας ασχολείται περισσότερο με τον σύνδεσμο παρά την ομάδα. Άκουσε ο κ. Γράντας να τον βρίζει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια; Κανένας σύνδεσμος δεν αποτρέπει τον κ. Γράντα αν θέλει να βοηθήσει. Όσοι έκαναν πράγματα στην ομάδα φάνηκε πως δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στο όραμα της. Έγινε μια συζήτηση με τον Α.Σ και δεν έβγαινε νόημα. Εμείς δεν αποκλείσαμε κανέναν άνθρωπο που θέλει να πάρει τον Άρη. Δεν υπάρχει αυτό το νταϊλίκι που όλα τα μέσα βγάζουν.
Εμείς είμαστε Α.Σ Άρης και όχι Γαλανός. Εμείς δεν πήγαμε με τη βία στην συνέλευση αλλά μας φώναξαν. Δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μεταξύ τους και πρέπει να πάμε εμείς ως διαιτητές για να βγάλουν άκρη. Μας φωνάζουν καθημερινά και μετά ζητάν τα ρέστα. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε όχι σε κάποιον που έχει τα χρήματα. Ο κ. Γαλανός έδωσε κάποια στοιχεία και φαίνεται πως όλοι είναι πληρωμένοι. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να το πετάξουμε ως στημένη λεμονόκουπα εφόσον πληρώνει. Αυτοί που είναι στον Α.Σ έχουν κανα φράγκο να τρέξουν τον Άρη»;
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: