Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Οι ''ατζαμήδες'' των πανηγυρισμών!! (vids)

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στους οποίους βγήκε... ξινό κάποιο γκολ που πέτυχαν, καθώς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.
Ο τραυματισμός του Ρεμί της Τσέλσι στη φάση του γκολ κόντρα στη Μάριμπορ (στο σουτ, όχι στον πανηγυρισμό) και ο θάνατος Ινδού ποδοσφαιριστή, όταν προσπάθησε να πανηγυρίσει το τέρμα του αλά Κλόζε, ήρθαν να μας θυμίσουν πρόσφατα πως η χαρά μετά την επίτευξη ενός γκολ μπορεί να μετατραπεί σε λύπη μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν... το κάτι παραπάνω ή απλά πάνω στη χαρά τους για το γκολ, τα «θαλάσσωσαν».
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα δεν είναι άλλο από τον Ελβετό (με πορτογαλικές ρίζες), Πάουλο Ντιόγο. Στις 5 Δεκεμβρίου 2004, στο παιχνίδι Σαφχάουζεν-Σερβέτ, ο 29χρονος τότε ποδοσφαιριστής πήγε να πανηγυρίσει στην εξέδρα, μαζί με τους φίλους της Σερβέτ, το γκολ της ομάδας του (που δε σημείωσε ο ίδιος, αλλά το δημιούργησε). Η βέρα που φορούσε στο δάχτυλό του πιάστηκε στα κάγκελα και «μάγκωσε» όταν προσπάθησε να κατέβει από την εξέδρα. Το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί το δάχτυλό του, το οποίο στη συνέχεια οι γιατροί δεν κατάφεραν να κολλήσουν στο νοσοκομείο.
«Θύμα» της χαράς ενός γκολ έχει πέσει στο παρελθόν και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος χτύπησε στο χέρι όταν φορούσε τη φανέλα της Μίλαν, ενώ αλά Κλόζε πήγε να πανηγυρίσει ο Βραζιλιάνος Ρόκε Ζούνιορ Μαουρίντες της Ιντερνασιονάλ, μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο. Και φυσικά... την πάτησε, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο.
Δεν είναι όμως προνόμιο μόνο των ποδοσφαιριστών οι τραυματισμοί, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, γύρισε ο αστράγαλος του φυσικοθεραπευτή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρι Λούιν, μετά το γκολ που σημείωσε ο Στάριτζ στο ματς με την Ιταλία. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή, που μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.
Δείτε τους τραυματισμούς σε βίντεο.
ADVERTISEMENT
Υ.Γ. Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Πάουλο Ντιόγο στο δάχτυλο έχει αποσυρθεί από το διαδίκτυο, όμως υπάρχει σε... animation!









*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: