Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Πρόταση για το γήπεδο και για συνεργασία για του χρόνου»

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της στοιχηματικής εταιρίας που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και στο Γιούροκαπ. Από την εταιρία έγινε λόγος για επέκταση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς για την συνεργασία της ΚΑΕ με την στοιχηματκή εταιρία "7epta7.gr". Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ευχαριστώ την εταιρία για την χορηγία σε κρίσιμη στιγμή που δεν ξέραμε τι να κάνουμε με τόσα έξοδα που έχουμε στο Γιούροκαπ. Ελπίζουμε να είναι αρχή μια συνεργασίας. Εδώ και χρόνια υπάρχουν ομάδες που έχουν στοιχηματική εταιρία. Εχουμε μια σχέση χορηγίας και εκεί τελειώνει η σχέση μας".

Για την παρουσία του Σαββίδη στο "Παλατάκι": "Αυτή η συνέντευξη είναι για τον χορηγό. Να μην κάνουμε ερωτήσεις εκτός θέματος".

Ο Γιώργος Δέδας είπε: "Ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλο όνομα έχει ο ΠΑΟΚ. Χαιρόμαστε που μια νεοσύστατη εταιρία μπορεί να μεγαλώσει μέσω του ΠΑΟΚ και σέβεται το πόσο μεγάλο μέγεθος είμαστε".

Ο Αντώνης Σαμπολίδης (εκπρόσωπος της εταιρίας) τόνισε: "Χαιρόμαστε που είμαστε χορηγοί. Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Εχουμε δραστηριότητες σε πολλές χώρες και τα γραφεία μας είναι στην Μάλτα. Αυτό που μας διακρίνει είναι πως έχουμε ιδιόκτητο λογισμικό. Εχουμε εύκολο σάιτ. Εχουμε τα μεγαλύτερα μπόνους. Θέλουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο βόλει και μετά έγινε η πρόταση για το μπάσκετ. Εγινε πρόταση μέχρι και για το όνομα του γηπέδου και για χορηγία στο πρωτάθλημα για του χρόνου".

Για τα μπόνους: "Για τους φίλους του ΠΑΟΚ θα δίνουμε 120% μπόνους".

Ο Δημήτρης Κατσουριέλης (εκπρόσωπος της εταιρίας) είπε: "Θέλουμε να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: