Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Βεργίνης: «Να δώσουμε και τη ψυχή μας»

Από την στιγμή που δεν έχει «δέσει» ο Πανιώνιος, οφείλει να δώσει το… κάτι παραπάνω κόντρα στα Τρίκαλα, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Βεργίνης. «Να δώσουμε και τη ψυχή μας», τόνισε ο 27χρονος γκαρντ.

Βεργίνης: «Να δώσουμε και τη ψυχή μας»
Αναμφίβολα, ο Πανιώνιος προσπαθεί να κάνει ένα… νέο ξεκίνημα στην φετινή Α1 και το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους «κυανέρυθρους», σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο 27χρονος γκαρντ υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, ενώ επισήμανε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιτάξουν αφ’ υψηλού τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι γνωρίζουν πως η ομάδα μας δεν είναι πολύ καιρό μαζί. Το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό βοηθά στη δουλειά που γίνεται, προκειμένου να βρούμε το συντομότερο δυνατό τη χημεία. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες, όπως ξέρουμε και τη σημασία του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα. Δεν μένει παρά να δώσουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ και με τη συμπαράσταση των φίλων μας, τους οποίους περιμένουμε πάλι να δημιουργήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν, να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πώς θα φτάσει στη νίκη: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα και ό,τι και αν γίνει, να μην τα παρατήσουμε. Πολύ απλά θα πω ότι από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε "βρεθεί", για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να δώσουμε και τη ψυχή μας. Έχουμε και αθλητικά παιδιά και νέα παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε την ενέργεια που χρειάζεται για να κάνουμε τη δουλειά μας. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, ενώ υπάρχει και το ταλέντο στην επίθεση. Με την άμυνα ωστόσο, θα κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά μας επιθετικά».

Για την αντίπαλη ομάδα: «Είναι ένα καλό σύνολο παικτών και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε τους πάντες, με τον ίδιο τρόπο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: