Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Όποιος… γουστάρει να έρθει τον Μάιο με τα λεφτά του»

Στο πλευρό του Γιώργου Γαλανού τάχθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη. «Όλοι είναι πληρωμένοι από τον Γαλανό. Όποιος… γουστάρει ας έρθει τον Μάιο με τα λεφτά του για να πάρει την ΠΑΕ», τόνισαν.

«Όποιος… γουστάρει να έρθει τον Μάιο με τα λεφτά του»
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Super-3 στον Arena fm στη Θεσσαλονίκη:

«H κατάσταση στον Άρη έχει ξεφύγει. Υπάρχει ένας άνθρωπος ήταν ο μόνος που έκανε πρόταση για να αναλάβει τον Άρη. Υπήρχαν πολλές διαμάχες με τον Α.Σ μέσα στην ομάδα. Ακούμε για την ιστορία του αδερφού του κ. Καλαιτζίδη. Ας υποθέσουμε πως θα έρθει ο κ. Κάλας και έχει τα χρήματα, μετά αν έρθει κάποιος με πιο πολλά λεφτά θα αλλάξει ξανά η διοίκηση; Θέλουν να βγάλουν τους συνδεσμίτες κακούς. Εμείς τρέχαμε στα δικαστήρια.

Αυτούς που έκαναν όσα έκαναν τόσα χρόνια ποιος τους έδιωξε; Δεν γίνεται ο καθένας να κάνει στα γραφεία ό,τι θέλει. Ο καθένας ασχολείται περισσότερο με τον σύνδεσμο παρά την ομάδα. Άκουσε ο κ. Γράντας να τον βρίζει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια; Κανένας σύνδεσμος δεν αποτρέπει τον κ. Γράντα αν θέλει να βοηθήσει. Όσοι έκαναν πράγματα στην ομάδα φάνηκε πως δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στο όραμα της. Έγινε μια συζήτηση με τον Α.Σ και δεν έβγαινε νόημα. Εμείς δεν αποκλείσαμε κανέναν άνθρωπο που θέλει να πάρει τον Άρη. Δεν υπάρχει αυτό το νταϊλίκι που όλα τα μέσα βγάζουν.

Εμείς είμαστε Α.Σ Άρης και όχι Γαλανός. Εμείς δεν πήγαμε με τη βία στην συνέλευση αλλά μας φώναξαν. Δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μεταξύ τους και πρέπει να πάμε εμείς ως διαιτητές για να βγάλουν άκρη. Μας φωνάζουν καθημερινά και μετά ζητάν τα ρέστα. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε όχι σε κάποιον που έχει τα χρήματα. Ο κ. Γαλανός έδωσε κάποια στοιχεία και φαίνεται πως όλοι είναι πληρωμένοι. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να το πετάξουμε ως στημένη λεμονόκουπα εφόσον πληρώνει. Αυτοί που είναι στον Α.Σ. έχουν κάνα φράγκο να τρέξουν τον Άρη;».

Για τον Ερασιτέχνη: «Όσον αφορά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη με την οποία στήριξε έμπρακτα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είπαν: «Αυτή η ανακοίνωση-έκτρωμα ήταν απόλυτα στημένη. Ενώ η ομάδα είναι πληρωμένη κατά 90-95% πως γίνεται να έχουμε τέτοια ανακοίνωση του υπηρεσιακού προέδρου; Στήριξαν τον προπονητή και άδειασαν τον Γαλανό. Θα κάνουμε ολοκληρωτική αποχή αν γίνει κάποια αλλαγή. Δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ…».

Για τον Αλεξ Κάλας: «Αν ο Κάλας θέλει να κάνει την πρόταση του για τον Άρη να έρθει τον Μάιο και να βάλει τα λεφτά του σε μία τράπεζα. Όχι όμως τώρα! Κι αν εμφανιστεί κάποιος άλλος τι θα κάνουμε θα αλλάζουμε πρόεδρο κάθε εβδομάδα; Πλέον μιλάνε μόνο τα λεφτά και οι πράξεις. Κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τώρα μετοχές. Δηλαδή να διώξουμε κάποιον που βάζει χρήματα, για να έρθει ένας άλλος που υπόσχεται ότι θα βάλει τα ίδια. Αν είναι έτσι, εμείς θα υποσχόμαστε ότι θα βάζουμε 200.000 ευρώ παραπάνω από όποια πρόταση γίνει».

Για τον Ψηφίδη: «Πρόεδρο στον ΑΣ που ήθελε το καλοκαίρι άλλο ΑΦΜ δεν το θέλουμε. Ούτε για πλάκα να το σκέφτεστε».

«Εμείς δεν είμαστε ούτε Γαλανός, ούτε Οικονόμου, είμαστε Άρης και ΑΣ. Και θα πεθάνουμε με τον Άρη μας. Δεν μας νοιάζουν τα πρόσωπα, αλλά ο σύλλογος. Δεν θα περάσουν οι ατιμίες. Ο Άρης έχει πρόεδρο στο ποδόσφαιρο και θα τελειώσει την χρονιά. Και όποιος… γουστάρει ας έρθει τον Μάιο με τα λεφτά του για να πάρει την ΠΑΕ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: