Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Με ψέματα δεν γίνεται ομάδα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της Καστορίας, Βασίλης Αθανασιάδης και τόνισε πως αυτός αλλά και οι περισσότεροι συμπαίκτες του δεν θα κατέβουν στην αναμέτρηση με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για την κατάσταση στην Καστοριά:
«Όλη την βδομάδα η ομάδα δεν έχε κάνει προπονήσεις. Δεν ξέρουμε αν θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Οι παίκτες έχουν πει πως δεν θα κατέβουν αλλά δεν ξέρω αν ο πρόεδρος βρει κάποιους μεμονωμένα. Το ρόστερ είναι μεγάλο και έχει 30 παίκτες. Εγώ προσωπικά δεν θα κατέβω αύριο, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν φύγει εκτός Καστοριάς και έχουν ίδια στάση με εμένα. Εκτός από τις προκαταβολές δεν έχουμε πληρωθεί καθόλου. Αλλιώς περιμέναμε και άλλα βρήκαμε στην ομάδα. Μπορεί να υπάρχει τιμωρία αλλά με ψέματα κάθε χρόνο δεν γίνεται η ομάδα. Πάντα χάνουν οι ποδοσφαιριστές».
Για το γεγονός πως ο Άρης δυσκολεύεται στην Γ΄ εθνική:
«Στον Άρη μέχρι τώρα ήταν μόνο οι νεαροί παίκτες. Τώρα μπήκαν κάποιοι πιο έμπειροι όπως είναι ο Προβατίδης και ο Πόι και πιστεύω θα πάνε καλύτερα. Υπάρχει μεγάλη πίεση από κόσμο διοίκηση και προπονητή. Είναι θέμα ψυχολογίας καθώς είναι παίκτες επιπέδου. Όταν τους είδαμε ο Άρης ήταν ομάδα και για αυτό και χάσαμε 3-1. Μέχρι τώρα από τις ομάδες που έχω δει ο Άρης είναι από τις καλύτερες με διαφορά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: