Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το «κλάσικο» θα ήταν διαφορετικό!!


Συνολικά τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί...

Το «κλάσικο» θα ήταν διαφορετικό
Η ιστορία πριν λίγα χρόνια θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά.

Η Mundo Deportivo παρουσιάζει τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα οι οποίοι θα μπορούσαν να φορούν την αντίθετη φανέλα από αυτή που θα φορέσουν σήμερα.

Μπενζεμά, Ίσκο, Μόντριτς και Κρόος θα μπορούσαν να ήταν παίκτες των Καταλανών, ενώ οι Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Ράκιτιτς και Ινιέστα ήταν πιθανό να αγωνίζονταν στη Μαδρίτη. Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας πήρε το δικό του δρόμο και η συνέχεια είναι γνωστή.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Σουάρες, για τον οποίο φημολογείτο πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του η Ρεάλ. Η αγάπη του όμως για τη Βαρκελώνη και την ομάδα ήταν το… κλειδί της απόφασής του να μεταγραφή στους «μπλαουγκράνα».

Το... πείσμα των Νεϊμάρ και Ράκιτις

Ο Κροάτης την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε ονειρική χρονιά με τη Σεβίλλη, κατακτώντας το Europa League και τράβηξε την προσοχή των… μεγάλων. Ρεάλ, Μπάρτσα και Ατλέτικο στα… πόδια του, με τον ίδιο να δείχνει την προτίμησή του στη δεύτερη ομάδα, καθώς τον… τραβάει περισσότερο ο τρόπος παιχνιδιού και εν τέλει να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης.

Για τον Νεϊμάρ «σφάχτηκαν» η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος το 2011 φημολογείται πως περνάει ιατρικά στο Σάο Πάολο για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και η μεταγραφή φαίνεται να… κλείνει. Οι «μπλαουγκράνα» - αν και πρόσφεραν λιγότερα χρήματα- θα είναι η επιλογή του Βραζιλιάνου.

Ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου, ο Αντρές Ινιέστα όταν ήταν μικρό παιδί δήλωνε φαν της Ρεάλ. Οι προεδρικές αλλαγές της τότε εποχής θα φέρουν τον Ισπανό στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Δύο… Καταλανοί στη Μαδρίτη

Για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά ήταν διατεθειμένη να κινηθεί η Μπαρτσελόνα, όμως ο Γάλλος επέλεξε τη Μαδρίτη. Ο Ίσκο ήταν και αυτός στα «ραντάρ» των Καταλανών, αλλά η παρουσία του Σεσκ Φάμπρεγκας στο ρόστερ της ομάδας ήταν ένα στοιχείο που τον ώθησε να μεταγραφεί στους μαδριλένους.

Η περίπτωση του Μόντριτς ταιριάζει με εκείνη του Ινιέστα. Από παιδί φαν της Μπαρτσελόνα, μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες του με τη φανέλα του συλλόγου. Τελικά όμως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που ενδιαφέρθηκε και τον απέκτησε από την Τότεναμ.

Τέλος ο Τόνι Κρόος. Αυτή η περίπτωση… φέρνει σε εκείνη του Νεϊμάρ. Ο Γερμανός αποφασίζει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και έχει πρόταση από τους Καταλανούς, την οποία απορρίπτει. Σήμερα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο σε «κλάσικο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: