Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μαντζιώρης: «Συγκέντρωση για σαράντα λεπτά»


Κατάθεση ψυχής οφείλει να κάνει ο Πανελευσινιακός αν θέλει να νικήσει την Κηφισιά, όπως επισήμανε ο Μιχάλης Μαντζιώρης. «Συγκέντρωση για σαράντα λεπτά», τόνισε. Τι είπε για το ματς ο Στέλιος Ιωάννου.

Μαντζιώρης: «Συγκέντρωση για σαράντα λεπτά»
Ως μια από τις πλέον έμπειρες ομάδες της Α1 χαρακτήρισε την Κηφισιά ο Μιχάλης Μαντζιώρης, ο οποίος επισήμανε πως για να πάρει τη νίκη ο Πανελευσινιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι, οφείλει πρωτίστως να στηριχθεί στα ψυχικά του αποθέματα.

Για την σημασία του αγώνα: «Νομίζω είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με μια πολύ σοβαρή και ενισχυμένη ομάδα και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολύ ορθολογικά τον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Συγκέντρωση για σαράντα λεπτά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Φυσικά όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως η ΑΕΝΚ η διάθεση σου πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η πληρότητα σε όλες τις θέσεις».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Νομίζω ότι πρέπει να στηριχθεί πάνω απ’ όλα στις ψυχικές της δυνάμεις, να βγάλει ψυχικά αποθέματα που δεν έχει δείξει μέχρι τώρα», ήταν τα λόγια του βοηθού του Γιώργου Σκαραφίγκα στην τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Ιωάννου απαντώντας στις ίδιες ερωτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει αρχικά να βγάλουν διάθεση στο παρκέ και στην συνέχεια να δώσουν το… κάτι παραπάνω.

Για την σημασία του αγώνα: «Η σημασία είναι μεγάλη διότι προερχόμαστε από δύο ήττες. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μία ομάδα ίδιων δυνατοτήτων άσχετα αν κέρδισε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να κερδίσουμε».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα είναι η άμυνα και από εκεί και πέρα είναι η διάθεση που θα βγάλουμε».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Έχει ένα μεγάλο ρόστερ και γεμάτο ρόστερ και πιστεύω ότι δεν κουράζεται εύκολα γιατί υπάρχει εναλλαγή παικτών».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: «Είναι καθαρά θέμα διάθεσης, είναι επιθυμία του κατά πόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια», ήταν η τοποθέτηση του 27χρονου γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: