Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Φήμες (και) για Νιόπλια!!

Μεταξύ των υποψήφιων προπονητών να αναλάβει τον Άρη είναι ο Νίκος Νιόπλιας, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του ο Γαλανός. Μέσα σε όλα υπάρχει και το παιχνίδι με την Καστοριά.

Φήμες (και) για Νιόπλια
Στη λίστα του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με διάφορους προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Άρη, φημολογείται πως βρίσκεται και ο Νίκος Νόπλιας.

Μετά το πέρασμά του από την εθνική Κύπρου ο 49χρονος τεχνικός είναι διαθέσιμος, αλλά εκείνο που προβληματίζει τον Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία είναι πως δεν έχει εργαστεί ξανά σε ομάδα που να συμμετέχει στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με τη SportDay, μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μία νέα επαφή με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Μέσα σε όλα, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα την Καστορία για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Οι Μπουγιουκλής και Σίτσας σκοπεύουν να παρατάξουν με σύστημα 4-1-4-1, βάζοντας ένα καθαρό κόφτη (Γκόλια) μπροστά από τα στόπερ και επαναφέροντας τον Μιχάλη Γιαννίτση στην άμυνα δίπλα στον Φερνάντες, όπως και τον Νίκο Ψυχογιό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μπροστά από τον Γκόλια θα παίξουν οι Προβατίδης και Σουνάς στον άξονα, ο Σταυρόπουλος με τον Πόι στις πλευρές και στην κορυφή ο Ατματσίδης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: