Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μπόουι: «Είμαστε έτοιμοι για Πανιώνιο»

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των Τρικάλων απέναντι στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Νέιτ Μπόουι που τόνισε όμως πως η ομάδα του θέλει τη νίκη. «Είμαστε έτοιμοι», τόνισε. Τι είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Μπόουι: «Είμαστε έτοιμοι για Πανιώνιο»
Μεγάλη σημασία έχει για τα Τρίκαλα η προσεχής αναμέτρηση της Basket League ενάντια στον Πανιώνιο και όπως υποστήριξε ο Νέιτ Μπόουι, η ομάδα του θα πάει στη Νέα Σμύρνη με στόχο τη νίκη.

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε ώστε να κάνουμε την 2η νίκη μας στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε με καρδιά και πάθος μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε με άλλη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο, προπονηθήκαμε εντατικά και είμαστε έτοιμοι», ήταν η τοποθέτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εν λόγω ματς, τονίζοντας πως το… τεστ κόντρα στους «κυανέρυθρους» είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής για φέτος, ωστόσο επισήμανε πως οι παίκτες του έχουν δουλέψει καλά.

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο, ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα αλλά η νίκη είναι εξίσου σημαντική. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το ρόστερ του είναι εξίσου γεμάτο όπως το δικό μας. Έχει τέσσερεις ξένους, τρεις καλούς Έλληνες και πολλά νέα παιδιά με ταλέντο. Το σημαντικό είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όπως κάναμε όλη την εβδομάδα μέσα στο γήπεδο και να είμαστε ψύχραιμοι απέναντι στον ενθουσιασμό του αντιπάλου. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι, τόσο στα αμυντικά μας σχέδια και στα σημεία που θέλουμε να χτυπήσουμε στην επίθεση έχουμε μία καλή τύχη σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι πολύ σημαντική», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: