Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

O έντονος διάλογος Μπούζου-Κικερίδη στο Αθλητικό Metropolis! (AUDIO)

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κικερίδης πραγματοποίησε παρέμβαση στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στην Σέντρα», εκφράζοντας την διαφωνία με τα όσα επισήμανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Καρατζιοβαλής στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Μπούζου.

Ο κ. Κικερίδης αρχικά εξέφρασε την γνώμη του σχετικά με την κατάσταση στο ρόστερ και τις πληρωμές των παικτών, ενώ εν συνεχεία στάθηκε και στην ήττα του Άρη από τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά:

«Θέλω να διαφωνήσω με αυτά που είπε ο φίλος μου ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής στην χθεσινή εκπομπή. Είχα τον ρόλο στο θέμα της κατάρτισης του ρόστερ της ομάδας, διαφωνώ πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, διαφωνώ πως χρειάζονται προσθήκες. Από την ομάδα πιστεύω μόνο πως λείπει μια εναλλακτική επιλογή στην θέση του Ψυχογιού. Όσο για το θέμα το οικονομικό, θέλω να ερωτηθούν οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα. Αν ερωτηθώ εγώ θα σας πω πως είμαι πληρωμένος. Όπως και ο Καρατζιοβαλής είναι πληρωμένος. Ο Καλαϊτζίδης δεν ξέρω αν είναι πληρωμένος. Εγώ θέλω να ερωτηθούν ποδοσφαιριστές που παίρνουν άνω των 2.000 ευρώ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Σουνάς, Σανιά, Γιαννίτσης. Σε αυτούς οφείλονται χρήματα. Τα παιδιά δεν πληρώθηκαν τα χρήματα. Αντί για 5.000, πήραν 2.500 ευρώ. Να λέμε την αλήθεια. Και όσον αφορά την ήττα από τον Καμπανιακό που λέτε, εγώ θέλω να πω πως το ρόστερ στήθηκε 13 Σεπτεμβρίου εντάξει; Και χάσαμε με συγκυρίες. Έτσι δεν πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Δεν γίνεται να κάνεις σεξ το βράδυ και το πρωί να έχεις παιδί…»

Ακούστε την συνέχεια στο ηχητικό που ακολουθεί

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: