Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Οι «συγκάτοικοι»… στα όπλα!!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μονομαχούν σε ένα ντέρμπι από τα παλιά που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Α1. Υποδέχεται Κολοσσό ο Ολυμπιακός. Άρης-Απόλλων και ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ στο μενού.

Οι «συγκάτοικοι»… στα όπλα
Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πίσω, μονομαχούσαν για τον τίτλο. Τώρα με την επιστροφή του ενός «μονομάχου» στα σαλόνια, η κόντρα αναβιώνει μετά από τρία χρόνια και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κοινό τους «σπίτι», το ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην τρίτη αγωνιστική της Α1.

Οι «πράσινοι», που προέρχονται από την πρώτη τους φετινή ήττα, στο Μόναχο, δεν υπολογίζουν ξανά στον τραυματία Νέλσον και έχουν στην άκρη του μυαλού τους τη δεύτερη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη. Η «Ένωση», μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, θα παίξει χωρίς τον τραυματία Γουίλιαμσον και με τον Γκούντριτζ «φευγάτο», τη στιγμή που αναμένονται ενισχύσεις στο ρόστερ της.

Ο Ολυμπιακός πριν καν συμπληρωθεί μιάμιση μέρα από το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα και χωρίς Πρίντεζη, Ντάρντεν, Παπαπέτρου και Σίμονς φιλοξενεί με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα τον Κολοσσό.

Αυτά την Κυριακή, γιατί το Σάββατο το μενού έχει πέντε παιχνίδια την ίδια ώρα (17:00). Ο Άρης με κόσμο (η ποινή τριών αγωνιστικών για το ματς με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ θα αρχίσει να εκτίεται από το επόμενο παιχνίδι) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών με τον Τόμας και τον Σκορδίλη να απουσιάζουν εκατέρωθεν. Ο πολύ δυνατός στην έδρα του ΚΑΟΔ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που πηγαίνει στη Δράμα αήττητος στη σεζόν, αλλά χωρίς τον τραυματία Όντουμ. Ο Πανιώνιος με τον Βαγγέλη Δεγάιτα στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπαχατζή ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στα Τρίκαλα που δεν υπολογίζουν στον Νικολόπουλο. Ο Κόροιβος θέλει να κάνει το 2/2 στην Αμαλιάδα απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ η Νέα Κηφισιά στον απόηχο του θριάμβου επί του Ολυμπιακού δοκιμάζεται στην Ελευσίνα από την τοπική ομάδα, που ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου
17.00 Πανελευσινιακός-Νέα Κηφισιά: Αναστόπουλος-Μάνος-Τσούνας (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Πανιώνιος-Τρίκαλα: Φούφης-Σώμος-Ταρενίδης Στ. (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Ρέθυμνο: Σχινάς-Σταματόπουλος-Πουρσανίδης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου-Πουρσανίδης-Δεσλής (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Άρης-Απόλλων Πατρών: Γκόντας-Ταβουλαρέας-Τζαφλέρης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 26 Οκτωβρίου
12.30 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου: Παπαπέτρου-Μπήτης-Τσώνος (OTE Sport 3)
17.00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Κορομηλάς-Γεωργιάδης-Μαγκλογιάννης (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική (4η):

Σάββατο 1 Νοεμβρίου
17.00 Ρέθυμνο-Πανιώνιος (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΠΑΟΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Νέα Κηφισιά-Απόλλων Πατρών (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΚΑΟΔ-Άρης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 2 Νοεμβρίου
17:00 Τρίκαλα-Παναθηναϊκός (Novasports 3)

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
19:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (OTE Sport 3)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: