Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ντέρμπι… με τον καιρό!

Με εμπόδιο μόνο τον καιρό και την δυνατή βροχή στο Ρέντη, αφού όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Μίτσελ, συνέχισε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει Παναθηναϊκού.

Ντέρμπι… με τον καιρό
Ο καιρός δεν έκανε το χατίρι στους φίλους του Ολυμπιακού που ήθελαν να ντοπάρουν την ομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ούτε όμως στον Μίτσελ και τους παίκτες του, αφού το πρόγραμμα -που εν τέλει πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη- ολοκληρώθηκε υπό δυνατή βροχόπτωση.

Πάντως το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό και τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επικράτηση επί της Γιουβέντους.

Ο Σιόβας έχει επανέλθει πλήρως, αλλά δεδομένου ότι ήταν καιρό εκτός, δύσκολα θα ρισκάρει να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα απέναντι στους «πράσινους». Ούτως ή άλλως δεν μοιάζει διατεθειμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, το οποίο ενδέχεται να διαφοροποιηθεί κατά 2-3 παίκτες.

Η αυριανή τελευταία προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17:00.

Φεύγουν και τα τελευταία εισιτήρια

Εικόνα ανάλογη με αυτή στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γιουβέντους θα έχει την Κυριακή το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» δεν μπόρεσαν να δουν από κοντά σήμερα την ομάδα του Μίτσελ, καθότι η κακοκαιρία ανέβαλε την ανοιχτή προπόνηση στο «Καραϊσκάκη». Θα δώσουν όμως δυναμικό «παρών» στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στα εκδοτήρια έχουν απομείνει περίπου 1.800 εισιτήρια και η διάθεσή τους θα γίνει το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 09:00.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: