Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης.
Μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη, την ενίσχυση που χρειάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά»
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αρχικά τόνισε
«Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και το θέμα είναι πως πήραμε τους τρεις πόντους. Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και έχει πόντους διαφορά και πάει στο Καραϊσκάκη να παίξει, οι ποδοσφαιριστές τι θα σκέφτονται; Πως θα κοντράρουν τον Ολυμπιακό ή πως θα κερδίσουν την διαιτησία. Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που να μην σκέφτεται τι μπορεί να συμβεί από τη διαιτησία. Θα γεράσουμε και θα λέμε τα ίδια».
Για τη διαιτησία στο Παγκρήτιο Στάδιο απάντησε:
«Μετά το 80’ η διαιτησία έπαιζε 90-10 τον Εργοτέλη. Αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίζεις με 0-3 και να έχεις ένα ευχάριστο απόγευμα. Έγινε πάντως μία φάση που θα μπορούσε να γίνει το γκολ».
Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης είπε:
«Αυτά τα δύο ματς είναι δύσκολα».
Στη συνέχεια ο κ. Λεοντιάδης προσέθεσε:
«Πόσο καιρό φωνάζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση; Δεν μπορούμε να βγάλουμε το πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη. Μακάρι να πας με το +5 στον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε τραυματισμούς, κάρτες και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση».
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη απάντησε:
«Το παλικάρι να είναι γερός και να σκοράρει γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος».
Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ διευκρίνισε:
«Δεν με νοιάζει η Ευρώπη. Ας κατεβάσει ο Αναστασιάδης με τη Φιορεντίνα τα δεύτερα και ας φάει 25 γκολ. Εγώ θέλω το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός σέρνεται όσο και αν τον βοηθήσουν. Αλλά με προσθήκες όμως και επιμένω γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε το πρωτάθλημα με τους ποδοσφαιριστές. Και κομπιούτερ να βάλεις, λάθη θα κάνει».
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό υποστήριξε:
«Χάλια είναι, δεν έχουν απολύτως τίποτα. Σαν σύνολο δεν υπάρχουν, αλλά αν τους βάλουμε ατομικά έχει καλύτερους από εμάς».
Για το παιχνίδι με την Τρίπολη κατέληξε:
«Είναι δύσκολη έδρα η Τρίπολη. Εγώ θέλω να δω την ομάδα να έχει τις επιδόσεις τις προηγούμενες και μετά δεν με φοβίζει τίποτα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: