Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Ασπιρίνες» μπαρούτι!!

Το «μπαμ» στην Αγία Πετρούπολη έκανε η Λεβερκούζεν, που με πρωταγωνιστή τον Σον «καθάρισε» 2-1 την Ζενίτ αλλά και σε μεγάλο βαθμό τη πρόκριση, συνεχίζοντας στην κορυφή του Γ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ

«Ασπιρίνες» μπαρούτι
Μέσα σε πέντε λεπτά έβαλε το… σημάδι της στη Ρωσία η Λεβερκούζεν, που επικράτησε 2-1 της Ζενίτ και βρίσκεται με το... ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο στο δεύτερο «καθάρισε» το τρίποντο για τις «ασπιρίνες».

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το ματς, όμως η Ζενίτ ήταν αυτή που απείλησε αρχικά με σουτ του Χουλκ στο 8’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ που σταμάτησε στο δοκάρι του Λενό, ενώ στο 21’ και στο 23’ ο Κερζάκοφ έχασε φοβερές ευκαιρίες. Αρχικά το σουτ του σταμάτησε στην αγκαλιά του Λενό, ενώ στη συνέχεια από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μισό του ματς, όμως, η Μπάγερ έβαλε «στοπ» στα όνειρα των γηπεδούχων να την… πλησιάσουν στην βαθμολογία των ομίλων. Ένα μακρινό σουτ του Σον μόλις στο 46’ ήταν η «προειδοποίηση», για να «χτυπήσει» ξανά στο 68’, όταν και άνοιξε το σκορ.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλχάνογλου, ο Σον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να τα διπλασιάσει πέντε λεπτά αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κίσλινγκ.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ζενίτ είναι να μειώσει στο 89’ με τον Ρόντον μετά από ασίστε του Ριαζάντσεφ, ενώ πίεσε μέχρι τέλους για την ισοφάριση.

Έτσι, η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή του ομίλου με εννιά βαθμούς, πέντε βαθμούς μπροστά απ’ την Ζενίτ.

Η τέταρτη αγωνιστική:
Ζενίτ -Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2
(89’ Ρόντον - 68’, 73’ Σον)

Μπενφίκα - Μονακό (21.45)

Η βαθμολογία:
1. Λεβερκούζεν (7-3) 9
2. Μονακό (1-0) 5 *
3. Ζενίτ (3-2) 4
4. Μπενφίκα (1-5) 1 *
*ματς λιγότερο*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: