Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Οι λόγοι που θέλει τον Αντεγκμπόγιε!!

Το οικονομικό σκέλος υποχρεωτικά εντάσσεται στα δεδομένα του συγκεκριμένου ζητήματος. Η παραμονή του Στέφεν Αντεγκμπόγιε απαιτεί την προσθήκη ενός ακόμη συμβολαίου, άρα υπέρβαση του οικονομικού προϋπολογισμού. Συν τοις άλλοις, ο Βρετανός αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη για μηνιαίο συμβόλαιο έναντι ενός μικρού ποσού, δεν σημαίνει πως θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την εντυπωσιακή παρουσία του στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, ότι δεν θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τις καλές εντυπώσεις που άφησε, ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων. Ο Άρης μετράει τις δυνάμεις του, ο παίκτης είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «κίτρινους». Ξέρει ότι εφόσον συνεχίσει έτσι, θα πάρει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Όπως έχει αναφέρει η «Μ», ο Δημήτρης Πρίφτης, σε συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής του παίκτη. Έχει διαπιστώσει ότι την ίδια άποψη έχουν και οι διοικούντες. Ο προπονητής του Άρη στέκεται αποκλειστικά στα αγωνιστικά δεδομένα της υπόθεσης.

Γνωρίζει δηλαδή ότι ο Αντεγκμπόγιε μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από μερικά ποιοτικά αγωνιστικά λεπτά, εκτιμά το υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητάς του αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του πάγκου. Πιθανή παραμονή του Βρετανού, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ποιοτικότερη χρησιμοποίηση του Τόρεϊ Τόμας, είναι βέβαιο ασφαλώς ότι θα διαφοροποιήσει το αγωνιστικό status της ομάδας. Ο Τόμας παραμένει βέβαια ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, τούτος ο ρόλος δεν αλλάζει.

Σαφέστατα όμως και ο κ. Πρίφτης θα νιώθει πιο άνετα, με την παρουσία του Αντεγκμπόγιε. Οι δύο βραχύσωμοι γκαρντ, στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, βρέθηκαν στο ίδιο σχήμα δημιουργώντας αρκετά πλεονεκτήματα για τον Άρη και στις δύο πλευρές του παρκέ. Με την ενέργεια, το πρέσινγκ, αλλά και την ταχύτητα που τους χαρακτηρίζει.

Επίσης, ο προπονητής του Άρη «λατρεύει» τα χαμηλά σχήματα και γνωρίζει ότι στη περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Αντεγκμπόγιε, θα αποκτήσει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης αυτών των «χαμηλών» σχημάτων.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: