Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Με Μίτσελ ο ΟΣΦΠ δεν είναι… ελληνική ομάδα»


Ευρωπαϊκό αέρα έχει δώσει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, όπως δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στην Tuttosport εν όψει του αποψινού αγώνα. «Πιο δυνατή η Γιουβέντους», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ.

«Με Μίτσελ ο ΟΣΦΠ δεν είναι… ελληνική ομάδα»
Έναν άλλο αέρα, που δεν θυμίζει… ελληνική ομάδα, έχει δώσει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, όπως δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tuttosport εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Γιουβέντους. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ έχρισε φαβορί τη «Γηραιά Κυρία».

«Ο Μίτσελ είπε ότι θα παίξει για τη νίκη και αυτό θα κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει μια νοοτροπία νικητή, ο Μίτσελ είναι πάντα προετοιμασμένος κι έχει φέρει μια ισπανική φιλοσοφία στην ομάδα. Ο Σε δύο χρόνια έχει αλλάξει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι πλέον μια ομάδα… ελληνική. Είναι ένας προπονητής με γνώσεις και προσωπικότητα. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, να έχει η ομάδα του κατοχή, να ανεβάζει το ρυθμό και να επιβάλει το δικό της παιχνίδι», ανέφερε, ενώ για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τους «ερυθρόλευκους», είπε: «Ο Τσόρι συνδυάζει την τεχνική με τη διάθεση να δουλέψει για την ομάδα, ενώ ο Κασάμι έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε».

Πάντως κατά τον «Ρίνο» η Γιουβέντους υπερέχει. «Η Γιουβέντους έχει περισσότερη ποιότητα, αν και στο Champions League δείχνει… άλλη ομάδα. Η πίεση που υπάρχει φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση των παικτών της. Πάντως είναι δυνατότερη ομάδα. Κι όχι μόνο από τον Ολυμπιακό. Το έδειξε και στην Αθήνα, όπου τη σταμάτησε μόνο ο Ρομπέρτο και μια μεγάλη δόση τύχης του αντιπάλου», τόνισε.

Τέλος, ύμνησε κάποιους παίκτες της Γιουβέντους. «Ο Πίρλο έχει πολλά να δώσει ακόμη, ο Πογκμπά είναι νέος Βιεϊρά, ο Βιδάλ είναι ένας μέσος του μέλλοντος, ενώ ο Τέβες είναι απαραίτητος. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό και για τον παλιό μου φίλο και συμπαίκτη, Μπουφόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: