Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ζιάγκος: «Το τελικό σκορ μας αδικεί»

Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος, στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, με τον προπονητής της «Ένωσης» να λέει πως το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του.

Ζιάγκος: «Το τελικό σκορ μας αδικεί»
Το τελικό 81-62 στην ήττα από τον Ολυμπιακό αδικεί την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο προπονητής της «Ένωσης» χαρακτήρισε «καταστροφικό» το δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον κόουτς Σφαιρόπουλο. Προερχόμαστε από μία άσχημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και αυτό μας στεναχώρησε πολύ γιατί ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μία ομάδα με μεγάλες προσδοκίες και βαριά φανέλα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στη βελτίωση της μαχητικότητας των παικτών αλλά και του αγωνιστικού τους πνεύματος και σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το τελικό σκορ μας αδικεί. Είχαμε μία αμυντική προσέγγιση στο ματς, η οποία με εξαιρέσουμε το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο απέδωσε πολύ καλά.

Η ομάδα βρίσκεται σε μία διαρκή εξελικτική διαδικασία. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα και αυτό καθυστερεί την απόκτηση συνοχής και αγωνιστικής ταυτότητας. Χρειάζεται υπομονή από όλους γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όχι κολύμβηση, ώστε να φαίνονται άμεσα αποτελέσματα. Η προσπάθεια που γίνεται από τους όλους τους παίκτες είναι συγκλονιστική και η επιλογή των Ελλήνων έγινε -πέρα από το ταλέντο τους- με βάση την προσωπικότητα και το κίνητρο να αγωνιστούν με μια τόσο βαριά φανέλα. Χρειαζόμαστε δουλειά στο οργανωτικό παιχνίδι και στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι
».

Για την Τόμας Ντελινικάιτις: «Έχει συμφωνήσει ο Ντελινικάιτις που είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ, ενώ εκκρεμεί και η αντικατάσταση του Γκούντριτζ στη θέση “5”».

Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου είπε: «Θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, αυτό το καταφέραμε. Η ομάδα ακόμα φτιάχνεται. Καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι. Ουσιαστικά τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για μας. Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και θα το δείξει στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: