Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για την επένδυση του»

Τον προβληματισμό του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε μέσω της «SportDay» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης με αφορμή το πρόσφατο ματς της Τρίπολης.

«Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για την επένδυση του»
Διάφορους τρόπους σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για να επηρεάσουν θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε ο Ιάκωβος Αγγελίδης στη «SportDay», τονίζοντας ότι θα γίνουν τα πάντα για προστατευθεί η επένδυση που έχει κάνει ο σύλλογος. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του λίγες ημέρες μετά το ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, στο οποίο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ηλίας Σπάθας.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε, λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο ματς, επαφές με διάφορες ομάδες του πρωταθλήματος, ώστε να δουν το πως μπορούν να αντιδράσουν, ενώ υπάρχει να τραβήξει το θέμα έως τα άκρα.

«Δεν έχω μάθει στα πολλά λόγια και θέλω να πω μόνο το εξής. Θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία στο ποδόσφαιρο, είναι όταν το αποτέλεσμα είναι άγνωστο. Όταν αυτό επηρεαστεί από λόγους μη αγωνιστικούς, χάνεται η αξία του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα χάνεται αυτή η αξία για τους οπαδούς, χάνεται το ενδιαφέρον και από τους χορηγούς και φυσικά χάνεται το ενδιαφέρον και από τους επενδυτές.

Εμείς ως ΠΑΟΚ, θα κάνουμε το παν να προστατεύσουμε την επένδυση που έχει γίνει και να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορούμε ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει ξανά στον σωστό δρόμο. Περιμένουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να επηρεάσει θετικά την ελληνική κοινωνία, κάτι που πραγματικά θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει. Μας προβληματίζουν τα γεγονότα που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες και θα κινηθούμε με τους τρόπους που εμείς θεωρούμε ότι είναι κατάλληλοι, με βασικό γνώμονα όπως είπα και στην αρχή να προστατεύουμε την επένδυση που έχουμε κάνει
», τόνισε και στη συνέχεια ανέφερε:

«Δεν είμαι πολιτικός να υπόσχομαι. Θα κινηθούμε με πράξεις και όσα θα κάνουμε θα βγουν στο φως. Σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για να επηρεάσουμε θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά θα φανούν. Μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα. Είχα ακούσει πολλά πριν έρθω, πολλά πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε όλοι μας και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ να κάνουμε το σωστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: