Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο κόσμος σίγουρα. Ο Μπεργκ… ίσως!

Σε κατάμεστη Λεωφόρο και με ερωτηματικό αν θα βρίσκεται στην 11αδα ο Μπεργκ ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για νίκη ελπίδας απέναντι στην Αϊντχόφεν. Οι σκέψεις του Αναστασίου και η ενίσχυση το Γενάρη.

Ο κόσμος σίγουρα. Ο Μπεργκ… ίσως
Μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν για το Europa League σκέφτονται όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού βάζοντας στην… αναμονή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Οι «πράσινοι» κάθε άλλο παρά έχουν εγκαταλείψει το στόχο της πρόκρισης στους «32» και γνωρίζουν καλά πως με νίκη στη Λεωφόρο την Πέμπτη θα παραμείνουν… γερά στο κόλπο, παρότι αυτή δεν θα αρκεί, καθώς θα χρειαστούν ισοπαλία στη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ και νίκη επί της Εστορίλ στη συνέχεια για να τα καταφέρουν και να ρεφάρουν για τις δύο ήττες στο ξεκίνημα των ομίλων.

Στην προσπάθειά του ο Παναθηναϊκός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι κατάμεστο, καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο, είναι αν οι «πράσινοι» θα έχουν στην ενδεκάδα τους τον Μάρκους Μπεργκ και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αφού ο μεν Σουηδός φορ όλα δείχνουν πως θα είναι στον πάγκο και θα περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (ίσως είναι βασικός με τον ΠΑΟΚ), ο δε Κροάτης αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τους πόνους από το μικρό κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του και σήμερα είναι πιθανό να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του έστω και στην αποστολή είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ αντίθετα έχει πολλές ελπίδες να προλάβει τον ΠΑΟΚ.

Με αυτά τα δεδομένα το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να παραταχθεί με την ίδια λογική που είχε στο «Φίλιπς Στάντιον» και τους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Κουτρουμπή, Λαγός, Ζέκα Πράνιτς, Ατζαγκούν και Καρέλη, ενώ «παίζεται» μια ακόμη θέση, μάλλον ανάμεσα σε Δώνη και Μπούι.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να παρακολουθεί και να κάνει επαφές για παίκτες στο εξωτερικό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως ψάχνεται για παίκτες και στις τρεις γραμμές, άμυνα, κέντρο και επίθεση, ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: