Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Πάρτι» στο Τορίνο ο Ολυμπιακός!!

Οι μικροί του Ολυμπιακού δεν ήταν καθόλου… μικροί απέναντι στη Γιουβέντους για το Youth League. Εκμεταλλευόμενοι τις δυο αποβολές αντιπάλων τους, οι «ερυθρόλευκοι» τους συνέτριψαν 3-0 μέσα στο Τορίνο!

«Πάρτι» στο Τορίνο ο Ολυμπιακός!
Το κυρίως γεύμα για τον Ολυμπιακό είναι το ματς των μεγάλων με τη Γιουβέντους. Το… ορεκτικό όμως που προσέφερε η ομάδα Νέων ήταν αν μη τι άλλο χορταστικό για τον κόσμο τους.

Στο πλαίσιο του Youth League, οι πιτσιρικάδες των "ερυθρόλευκων" έκαναν πάρτι μέσα στο Τορίνο επικρατώντας 3-0 της αντίστοιχης ομάδας των Ιταλών.

Οι… δολοφόνοι της «βέκια σινιόρα» ήταν ο ίδιος της ο παίκτης, Άλμπερτ Ρούσσος (49’), αλλά και οι Γαρεφαλάκης στο 76’, και Λάτσι στο 87’.

Η μεγάλη νίκη των Πειραιωτών συνοδεύτηκε από ένα τραγικό απόγευμα για τους «μπιανκονέρι», αφού έχασαν τους Δώνη και Ντε Μπιάσι με αναγκαστικές αλλαγές, ενώ… έβγαλαν σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο με εννέα παίκτες!

Πλέον ο Ολυμπιακός αποκτάει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της Γιουβέντους καθώς έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και άφησε τους Ιταλούς στην 3η θέση με 4. Ατλέτικο και Μάλμε έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι -αν και φιλοξενούμενος- καθώς στο πρώτο 15λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν τρεις φορές με μεγάλες αξιώσεις την εστία της Γιουβέντους, με τον Αουντέρο να αποδεικνύεται «σωτήρας» για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και να έχουν μάλιστα και τις δικές τους ευκαιρίες. Το πρόβλημα γι’ αυτούς ήταν η διπλή ατυχία -μέσα σε πέντε λεπτά- όταν Δώνης (18’) και Ντε Μπιάσι (23’) αντικαταστάθηκαν από τους Μπουενακάσα και Κοκόλο αντίστοιχα, εξαιτίας τραυματισμού.

Δεν έφτανε η κακοδαιμονία στην «βέκια σινίορα» είχε και… Βάργκα. Ο νεαρός άσος αποβλήθηκε στο 38’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού χτύπησε με κουτουλιά τον Ιγνατίδη! Κάπως έτσι οι Πειραιώτες έφυγαν για τα αποδυτήρια με παίκτη παραπάνω, χωρίς να ξέρουν πως η υπεροχή τους θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Την δουλειά για τον Ολυμπιακό την έκανε Έλληνας αλλά όχι «ερυθρόλευκος». Ο Άλμπερτ Ρούσσος πέτυχε εκπληκτικό… αυτογκόλ μετά από σέντρα του Σάλιακα.

Δεν ήταν μόνο αυτά, όμως, τα προβλήματα για την «Γηραιά Κυρία». Ο Βιτάλε στο 53ο λεπτό ακολούθησε το δρόμο του Βάργκα και έφυγε κι αυτός για τα αποδυτήρια, μετά από τη δεύτερη κάρτα που αντίκρισε.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού τον τοποθέτησε στο «τιμόνι» του ματς κάτι που έφερε και το γκολ του Γαρεφαλάκη στο 76ο λεπτό. Το… πάρτι όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον Λάτσι τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Γκρόσο): Αουντέρο, Ντε Μπιάσι (23’ Κοκόλο), Βάργκα, Παρόντι, Ρούσσος, Πελίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε, Μαρζούκ, Κλεμέντσα (Μπλάνκο 40'), Δώνης (18’ Μπουενακάσα)

Ολυμπιακός (Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμικάς, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάσι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (59’ Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (79’ Νικολαόυ), Ιγνατίδης (Βέργος 66’). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: