Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η αισιόδοξη ΑΕΚ και το… σενάριο!!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν πτοεί την ΑΕΚ, που αισιοδοξεί με την έλευση Ντελινινκάιτις και σέντερ. Με ένεση έπαιξε ο Ίνγκλις. Ενθουσιασμός για τον κόσμο. Σενάριο για αλλαγή Ζιάγκου-Γιαννάκη.

Η αισιόδοξη ΑΕΚ και το… σενάριο
Ασφαλώς ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αρκείται στην επιστροφή στην Α1. Και μια ήττα (62-81), πόσω μάλλον… δύο σαν τις τελευταίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, «πονούν». Ωστόσο στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας, που πηγάζει όχι μόνο από την ελπιδοφόρα εμφάνιση στο χθεσινό ματς, αλλά και από αλλού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου παρουσιάζει βελτίωση, που αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη με τις επικείμενες προσθήκες. Ο Τόμας Ντελινινκάιτις, που αναμένεται στην Αθήνα, θα ανεβάσει επίπεδο με την εμπειρία και την ποιότητά του την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση σέντερ. Σε ό,τι αφορά στον Καρλ Ίνγκλις, μπορεί το ντεμπούτο του να μην ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο «φωνάζει» πως πρόκειται για παίκτη κλάσης, ενώ χθες είχε το ελαφρυντικό πως έπαιξε με λίγες προπονήσεις στα πόδια του και έχοντας κάνει ένεση για να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα του χεριού του.

Αισιοδοξία υπάρχει, ωστόσο, και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν χθες περισσότεροι από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και χωρίς παρατράγουδα. Με τέτοια στήριξη, ψυχολογική αλλά και οικονομική, μόνο σε καλύτερες μέρες μπορεί να ελπίζει η «Ένωση».

Πάντως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στην μπασκετική πιάτσα ένα σενάριο που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Αυτό αναφέρει πως η θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου στην τεχνική ηγεσία δεν είναι τόσο σίγουρη και πως υπάρχει πιθανότητα επαναπροσέγγισης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Με τον «δράκο» υπήρξαν το καλοκαίρι προχωρημένες επαφές, αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αβεβαιότητας ακόμη και για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Πλέον, ωστόσο, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει, η «Ένωση» φαίνεται πως με τους Αγγελόπουλο-Κουτά και τις συμφωνίες που έκανε με ΟΠΑΠ και OTE TV έχει λύσει τα οικονομικά της ζητήματα και ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ίδωμεν…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: