Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Όλοι είδαν τι έγινε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Θανάσης Παντελιάδης και μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και την διαιτησία του Σπάθα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το πώς αισθάνεται από την εχθρική διαιτησία του Σπάθα:
«Δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε αλλά τελικά δεν κατάφεραν να μας κλέψουν πολλά πράγματα και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».
Για το αν μίλησε με τον Σπάθα:
«Δεν μιλούσαμε πολύ με τον διαιτητή γιατί φοβόμασταν μη δεχθούμε καμιά κάρτα και είχαμε πρόβλημα στη συνέχεια. Βλέποντας τι γινόταν θέλαμε να είμαστε προσεχτικοί και να προστατέψουμε και την ομάδα».
Για το αν νιώθει αηδιασμένος:
«Δεν θα το έλεγα αηδία. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που είδαν το παιχνίδι και ο καθένας μπορεί να δει τι συνέβη. Η αλήθεια φάνηκε στο γήπεδο. Υπάρχουν αρμοδιότητες στο καθένα. Εγώ ως ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζω καλά αλλά κάποιοι πρέπει να επιληφθούν σε αυτά τα θέματα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει πολλές κινήσεις για να αλλάξει η κατάσταση».
Για το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν έβγαλε ανακοίνωση:
«Αυτό μπορεί να έγινε και εσκεμμένα. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν καλύτερα, είναι έμπειροι και είμαι σίγουρος πως ξέρουν τι κάνουν».
Για το αν είχε διαλόγους με παίκτες του Ολυμπιακού:
«Οι παίκτες είτε αδικούνται είτε ευνοούνται δεν μπορούν να κάνουν ή να αλλάξουν κάτι».
Για την απαξίωση που δημιουργείται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Όταν υπάρχει αξιοκρατία και όλα λειτουργούν όπως πρέπει το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πόλος έλξης. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές θα αναζητούν αλλού την τύχη τους. Ο καθένας από το δικό του πόστο πρέπει να βοηθάει να αλλάξει η κατάσταση».
Για τον τίτλο που θα έβαζε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Θα ασχολιόμουν για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μου και θα επικέντρωνα τον τίτλο μου στον παλικαρίσιο βαθμό. Δεν θέλω να αδικήσω την προσπάθεια που κάναμε. Δεν θα ασχολούμουν με την διαιτησία. Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τους διαιτητές. Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: