Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Διάψευση για Δεληγιάννη!

Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα υγείας του Χρήσου Δεληγιάννη, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα Τρίκαλα.

Διάψευση για Δεληγιάννη
Ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω δυσφορίας και μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου της περιοχής όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί μυοπερικαρδίτιδα και όχι έμφραγμα, όπως βιάστηκαν γράψουν κάποια Μέσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο αθλητής και αρχηγός της ομάδας μας, Χρήστος Δεληγιάννης, προσήλθε, συνοδεία του team manager της ομάδας, Χρήστου Τσέκου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής με συμπτώματα έντονης δυσφορίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου έκανε άμεσα όλες τις προβλεπόμενες, σε αυτές τις περιπτώσεις, εξετάσεις και, προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή φροντίδα μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σήμερα το απόγευμα, ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Πλατογιάννης, ενημέρωσε τους γονείς του παίκτη και τους υπεύθυνους της ΚΑΕ ότι οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν μυοπερικαρδίτιδα που προήλθε μετά από μία ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και, σε καμία περίπτωση, έμφραγμα, όπως, δυστυχώς, αβίαστα, αβασάνιστα και χωρίς στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε ένα νέο άνθρωπο και αθλητή, γράφτηκε σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων, ώστε να είναι σύντομα κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: