Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ρότζερς: «Δεν ήρθαμε για να χάσουμε»

Ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη διοργάνωση είναι το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ επεσήμανε ο Ρότζερς προσθέτοντας ότι οι κόκκινοι δεν πήγαν στη Μαδρίτη για να χάσουν.

Ρότζερς: «Δεν ήρθαμε για να χάσουμε»
Ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη διοργάνωση είναι το αυριανό παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ επεσήμανε ο Μπρένταν Ρότζερς.

«Η ευκαιρία μας για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν ήλθαμε στη Μαδρίτη περιμένοντας ότι θα χάσουμε και μετά να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους άλλους αγώνες. Αυτά είναι μεγάλα παιχνίδια και τα αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία», τόνισε ο τεχνικός των «κόκκινων» και συνέχισε:

«Θέλουμε να αποδείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε, να διαψεύσουμε τους επικριτές μας και να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σ΄ εκείνο το ματς. Χαρίσαμε ένα γκολ νωρίς κι αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους μας. Νομίζω ότι δείξαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πληγώσουμε τη Ρεάλ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο», ανέφερε και κατέληξε…

«Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου. Η πρόκριση είναι στα χέρια μας κι αυτός παραμένει ο στόχος μας».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: