Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Ο Νίκος Παπαδόπολος στάθηκε στο ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα ο Ηρακλής και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη.

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" τόνισε ακόμα πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει πρισσότερα τέρματα, ενώ ανέφερε πως το γκολ που δέχτηκε ήταν λόγω έλειψης αυτοσυγκέντρωσης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:


«Ξεκινήσαμε πολύ καλά πετύχαμε δύο γκολ στις πρώτες δύο φάσεις που φτιάξαμε. Είχαμε καλό ρυθμό προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, λόγω των μικρών αποστάσεων που έχει. Παρόλα αυτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε φάσεις με υπεραριθμία όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων

Εχουμε ένα πρόβλημα όταν ο αντίπαλος παίζει με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να το διορθώσουμε. Λόγω έλλειψης και αυτοσυγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ, αφού κοιτούσαμε το πως θα γίνει η αλλαγή και όχι το πως θα μαρκάρουμε. Ηταν αδικαιολόγητο το γκολ που δεχτήκαμε. Τους δώσαμε ψυχολογία», είπε και πρόσθεσε: «Είναι όμως μία ακόμα σημαντική νίκη. Ο Ηρακλή είναι πρώτος και κοιτάμε τη συνέχεια μετά το ρεπό μας. Δεν ξέρω αν μας κάνει καλό γιατί έχουμε ρυθμό, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Γιάννη Λουκίνα και τα νέα δύο γκολ σε συνδυασμό με την επιστροφή του Περόνε, είπε: «Οποιος είναι καλύτερος θα παίζει».

Οσο για το πέναλτι στον Ρομάνο, είπε: «Δεν έχω άποψη μου είπαν πως είναι πέναλτι. Αν δεν το δω όμως και εγώ δεν μπορώ να πω κάτι».


Λουκίνας «Ήρωες οι συμπαίκτες μου, μπράβο στον κόσμο»

Ο Γιάννης Λουκίνας μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, καθώς και στον κόσμο του Ηρακλή που στάθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα.

«Ήταν μία σημαντική και δύσκολη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι τους ήρωες. Ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτόν τον κόσμο. Παρά τις απαγορεύσεις, βρήκε και πάλι τρόπο να είναι στο πλευρό μας και να μας βοηθήσει πολύ. Είμαστε μία οικογένεια και συνεχίζουμε την προσπάθεια» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: